Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 47 48 »
Місце проведення секційних засідань вчителів: Кам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Переглядів: 738 | Додав: admin | Дата: 25.08.2013 | Коментарі (0)

      Пленарне засідання обласної серпневої конференції працівників освіти відбулося в приміщенні Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка. 
Перед пленарним засіданням були проведені заняття у 19 секціях, на яких визначено пріоритетні напрямки діяльності і завдання на новий навчальний рік, 22 серпня секційне засідання буде проведено для класних керівників 5-х класів. 
      Директор Департаменту освіти і науки Галина Миколаївна Гаврилюк підбила підсумок роботи галузі освіти у минулому навчальному році. Особливо акцентувала увагу на виконанні рекомендацій минулорічного серпневого зібрання, коли стартувала нова українська школа, адже близько 11 тисяч наших першокласників починали 1 вересня навчання за новими Державними стандартами і програмами. 
Переглядів: 650 | Додав: rimar | Дата: 21.08.2013 | Коментарі (0)

16 серпня 2013 року в славетній Авторській Олександра Антоновича Захаренка в Сахнівській школі Черкаської області зібралися «на посвяту» новопризначені директори п’яти областей України. Від нашого району на «посвяті» були Іван Васильович Махно (Лузанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Ольга Володимирівна Дмитренко (Райгородська ЗОШ І-ІІІ ступенів).
Після ознайомлення зі школою, в якій 35 років працював директором найвідоміший освітянин України кінця ХХ століття Олександр Антонович Захаренко, його молоді колеги самі зайшли в клас і побували в ролі учнів.
Урок для них провів заступник Міністра освіти і науки Борис Михайлович Жебровський. Спочатку Борис Жебровський розповів, що пов’язує його з Сахнівською школою.
Після цього заступник Міністра Борис Михайлович Жебровський перейшов до «опитування» новачків. Коло питань сягало від знання найвідоміших педагогічних систем світу до розпорядку дня директора школи. Були й зовсім несподівані: «Про що ви мрієте?», «Чого найбільше бо ... Читати далі »
Переглядів: 621 | Додав: rimar | Дата: 17.08.2013 | Коментарі (0)

Всеукраїнська літня хіміко-біологічна школа, присвячена 150-річчю від дня народження В. І. Вернадського, розпочала свою роботу 17 червня на базі Сумського позашкільного закладу санаторного типу «Ровесник». Уже вчетверте МАНівці влітку відвідали Сумщину, щоб поглибити свої знання і відпочити. Адже чисте повітря, спів пташок і краса соснового бору, де розміщений табір, налаштовували гостей на гарний настрій і плідну працю.
Від Черкащини до школи запрошений учень Кам'янського еколого-економічного ліцею Денис Ємець.
Переглядів: 688 | Додав: kamrmk | Дата: 25.06.2013 | Коментарі (0)

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 27.02.2013р. № 218 «Про вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти», наказу Департаменту освіти і науки від 05.04.2013 №132 «Про вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти» в межах Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа», з метою вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів Кам’янського району до впровадження нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011р. №1392, делегацією Монастирищенського районного відділу освіти було здійснено вивчення стану готовності Кам’янського відділу освіти та навчально-виховних закладів району за наданим переліком питань. Начальник відділу ... Читати далі »
Переглядів: 721 | Додав: kamrmk | Дата: 20.06.2013 | Коментарі (0)

Всеукраїнські літні профільні школи Малої академії наук України продовжують свою роботу в рамках науково-освітнього проекту «Літо інтелекту» і розширюють географічні горизонти. Цього літа учасників науково-технічної, фізико-математичної шкіл та школи інформаційно-телекомунікаційних технологій (від ліцею "Камелія" запрошений десятикласник Сергій Коверник), організатором яких є Національний центр «Мала академія наук України», гостинно прийняла закарпатська земля – край, неперевершений за своєю красою і один з найцікавіших і надзвичайних за своєю історією.
Переглядів: 644 | Додав: kamrmk | Дата: 12.06.2013 | Коментарі (0)

Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. У перший літній день у нашому місті, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Цього року 1 червня силами вихованців і вчителів будинку творчості підготовлено святкову програму «Подорож у літо 2013 року». На свято завітали діти з пришкільних таборів району та міських дитячих садочків.
Зі святом дітей привітали голова районної ради Юрій Миколайович Таран, заступник голови районної державної адміністрації Людмила Миколаївна Шляхтова та начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Григорович Шамрай.
Світ барвистий, веселковий,
Різно-різнокольоровий,
Мов народжений красою,
Наче скроплений росою,
В чистих барвах, як обнова,-
Вся планета кольорова.
І на цій планеті діти
В мирі й дружбі хочуть жити!
Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, громадськості подбати про ... Читати далі »
Переглядів: 651 | Додав: kamrmk | Дата: 07.06.2013 | Коментарі (0)

Першого червня в усіх школах району пройшли випускні вечори. Випускники 11-х класів отримали атестати про середню освіту і відсвяткували свій вступ у доросле життя. Урочистосто пройшов вечір, присвячений випускникам 11 класів міста. Святково прибрана площа, неперевершено красиві дівчата та юнаки - сьогоднішні випускники шкіл Кам'янки. Зі словами привтань до всіх присутніх звернувся начальник відділу освіти О.Г.Шамрай . Директори загальноосвітніх закладів міста Могилка А.П., Ємець Л.І. та Чумаченко О.А. вручили золоті та срібні медалі 27 випускникам.
Зі щирими вітаннями до дітей, батьків та учителів звернулися : В.О. Береза, директор Департаменту з суспільно-політичних питань та регіональної політики ЧОДА, В.В.Архип'юк,голова Кам'янської РДА, Ю.М.Таран, голова районної ради та В.І. Тірон, міський голова. Шкільні роки — це найсвітліша, найбезтурботніша пора у житті. Іншої такої не буде, бо життя дасть кожному свої уроки, у нього свої закони. Тож щасливої вам життєвої дороги, шанов ... Читати далі »
Переглядів: 670 | Додав: rimar | Дата: 04.06.2013 | Коментарі (0)

У п'ятницю (24.05) в усіх школах району прозвучав останній дзвінок. Цього року він проводжав 293 одинадцятикласників. Хоча було прохолодно, але погода не завадила веселому настрю учнів. З найщирішими привітаннями до дітей звернулися представники влади, громадських організацій, батьки та вчителі. Попреду в учнів літній відпочинок та оздоровлення, а у випускників 9 та 11 класів ДПА.
Переглядів: 643 | Додав: rimar | Дата: 24.05.2013 | Коментарі (0)

22 травня на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 відбувся І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця».
В змаганнях взяли участь команди Кам’янської №2, Жаботинської, Ребедайлівської та Косарської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.
Учні Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 продемонстрували якісне виконання елементів стройової підготовки та пісні у складі команди, а також злагодженість дій; дисципліна строю, загальний вигляд команди. В спортивних змаганнях кращими були команди Кам’янської №2 і Ребедайлівської загальноосвітніх шкіл. У рамках конкурсу «Вогневої підготовки» проведено змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом, в якому слід відзначити учнів Косарської загальноосвітньої школи. Достатній рівень при виконанні дій щодо надання першої долікарської допомоги та рівень теоретичних знань з основ здоров’я показали учні Кам’янської №2 і Ребедайлівської загальноосвітніх шкіл. Нави ... Читати далі »
Переглядів: 666 | Додав: kamrmk | Дата: 23.05.2013 | Коментарі (0)