Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 03
Одна з найгостріших людських потреб бути захищеним у правовому плані – може бути реалізована завдяки правовій освіті та вихованню громадян.
Основним завдання школи в незалежній Україні є виховання гармонійної, цілісної особистості – громадянина Української держави. Право – основа держави, знання права – порядок у державі.
Правова освіта стає пріоритетом національної стратегії освіти і виховання. Основна місія належить школі, яка має необхідні засоби і методичну базу для втілення в життя відповідних програм.
Варто зазначити, що правова освіта – це не робота одного року, це система, яка розрахована на кілька років для широкого кола учнів і дає результат у повсякденній роботі школи, позашкільній її діяльності.
В більшості закладах освіти в позаурочний час організовано роботу правознавчих гуртків «Правознавець». Гуртки та клуби стали добрим джерелом правових знань, основним організатором усіх право виховних заходів. Через них у школах проводяться зустрічі з прав ... Читати далі »
Переглядів: 712 | Додав: kamrmk | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)

29.09.2012 року освітяни Кам’янщини зустрічали делегацію працівників освіти Богуславського району Київської області. У складі делегації були працівники відділу освіти, методичного кабінету та директори шкіл Богуславщини.
Під час візиту гості мали змогу ознайомитись із системою роботи загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних установ Кам’янського району. Освітяни Богуславщини побували у Тимошівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Кароля Шимановського, де подивилися умови навчання учнів початкової ланки (готовність до впровадження нових стандартів). Директор школи Погорілий Ю.А. ознайомив освітян із системою роботи школи, провів екскурсію у краєзнавчому центрі – шкільних музеях, гості оглянули методичний каб ... Читати далі »
Переглядів: 679 | Додав: kamrmk | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)