Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Налагоджуємо співпрацю
10:56
Налагоджуємо співпрацю
29.09.2012 року освітяни Кам’янщини зустрічали делегацію працівників освіти Богуславського району Київської області. У складі делегації були працівники відділу освіти, методичного кабінету та директори шкіл Богуславщини.
Під час візиту гості мали змогу ознайомитись із системою роботи загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних установ Кам’янського району. Освітяни Богуславщини побували у Тимошівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Кароля Шимановського, де подивилися умови навчання учнів початкової ланки (готовність до впровадження нових стандартів). Директор школи Погорілий Ю.А. ознайомив освітян із системою роботи школи, провів екскурсію у краєзнавчому центрі – шкільних музеях, гості оглянули методичний кабінет та класні кімнати.
У Косарській ЗОШ І-ІІІ ступенів педагогів зустріла директор школи Гавриленкео Н.А., яка теж ознайомила всіх присутніх з умовами та системою роботи закладу. Гості високо оцінили естетичні, сучасні та комфортні умови, що створені в закладі для забезпечення навчально-виховного процесу.
У Кам’янській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 роботу закладу презентували: корпус початкової ланки - заступник директора з навчально-виховної роботи Таран Л.Б., а основної школи - директор Могилка А.П.
У дошкільному закладі №2 «Зірочка» завідуюча дошкільною установою Шевченко О.В. провела змістовну екскурсію по закладу. Гості мали змогу ознайомитися з ігровим середовищем дошкільнят, оглянути спальні кімнати та базу, що створена для навчання дітей дошкільного віку.
Після роботи у закладах освіти району гості побували у музеях м. Кам’янки, де мали змогу доторкнутися до історичної спадщини, пов’язаної з видатними людьми, та відвідали Холодний Яр.
По закінченню роботи начальник віддлу освіти Кам’янського району О.Г.Шамрай домовився про тісну співпрацю між освітянами Богуславщини та Кам’янщини.
Переглядів: 677 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]