Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 18
З метою виявлення досвіду кращих вчителів - класних керівників, які у практичній роботі ефективно використовують різноманітні форми і методи виховної роботи, інноваційні виховні технології, сприяння зростанню престижності звання класного керівника, його ролі і статусу як компетентного педагога ХХІ століття у виконанні завдань, покладених Законом України "Про загальну середню освіту" 17 жовтня 2012 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи №1 проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу "Класний керівник року".
Конкурсанти ділилися досвідом щодо організації роботи з класним колективом, своїми знахідками та здобутками.
Цікаві та змістовні матеріали представили класні керівники Потапенко Л.П. (Кам’янська ЗОШ №2), Скічко Т.М. (Косарська ЗОШ), Ціперко Н.В. (Лебедівська ЗОШ).
За рішенням журі переможцями визнано:
І місце – Ходоровська С.І. (Кам’янська ЗОШ №1)
ІІ місце – Волошин В.А., (Кам’янська ЗОШ №1), Гетьман Л.І. (еколого-економічний ліцей) < ... Читати далі »
Переглядів: 686 | Додав: kamrmk | Дата: 18.10.2012 | Коментарі (0)

На виконання рішення колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 31.05.2012 (протокол № 6/5-19) “Про підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2012” та з метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків у 2012/2013 навчальному році конкурс “Учитель року – 2013” буде проводитись у номінаціях: “Фізика”, “Інформатика”, “Іноземна мова. Французька”, “Музичне мистецтво”, “Основи здоров’я”.
Детальну інформацію про проведення конкурсу та познайомитись з матеріалами переможців минулих років можна на сайті означеного конкурсу .
Просимо подавати заявки на участь у конкурсі до районного методичного кабінету
Переглядів: 586 | Додав: kamrmk | Дата: 18.10.2012 | Коментарі (0)

17.10.2012 року на базі Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи. Тема семінару «Роль методичної служби школи у підвищенні ефективності навчально-виховного процесу та якості навчальних досягнень учнів». Під час семінару заступники директорів шкіл району відвідали відкриті уроки:
- 5-Б клас, українська література «І.Я.Франко «Фарбований лис». Образ Лиса, риси його характеру», вчитель Романенко О.А.;
- 7-Б клас, математика «Одночлени. Стандартний вигляд одночлена», вчитель Коломієць В.І.;
- 8-А клас, світова література «Гімн красі, радощам коханню і життя в поезіях Сапфо та Анакреонта» вчитель Цапенко В.О.;
- 8-Б клас, англійська мова «Екзотичні види подорожей», вчитель Макогін Н.М.;
- 10-А клас, географія «Світові природні ресурси. Ресурсозабезпеченість», вчитель Махно І.В.;
- 11-Б клас, математика «Узагальнення знань з теми «Показникова та логарифмічна функції» вчитель Майба Т.Б.
... Читати далі »
Переглядів: 712 | Додав: rimar | Дата: 18.10.2012 | Коментарі (0)