Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи
10:28
Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи
17.10.2012 року на базі Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи. Тема семінару «Роль методичної служби школи у підвищенні ефективності навчально-виховного процесу та якості навчальних досягнень учнів». Під час семінару заступники директорів шкіл району відвідали відкриті уроки:
- 5-Б клас, українська література «І.Я.Франко «Фарбований лис». Образ Лиса, риси його характеру», вчитель Романенко О.А.;
- 7-Б клас, математика «Одночлени. Стандартний вигляд одночлена», вчитель Коломієць В.І.;
- 8-А клас, світова література «Гімн красі, радощам коханню і життя в поезіях Сапфо та Анакреонта» вчитель Цапенко В.О.;
- 8-Б клас, англійська мова «Екзотичні види подорожей», вчитель Макогін Н.М.;
- 10-А клас, географія «Світові природні ресурси. Ресурсозабезпеченість», вчитель Махно І.В.;
- 11-Б клас, математика «Узагальнення знань з теми «Показникова та логарифмічна функції» вчитель Майба Т.Б.
В ході роботи семінару заступник директора з навчально-виховної роботи Нечитайло О.В. презентувала роботу методичної служби школи. Учасникам семінару було представлено фрагмент засідання ради шкільного методичного кабінету, де керівники методичних об’єднань школи у формі презентацій провели звітування роботи за минулий навчальний рік.
Після цього було проведено засідання круглого столу з питань вивчення та впровадження передового педагогічного досвіду в школах району. Досвідом з цього питання поділилися заступники директора Кам.янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Таран Л.Б., Короленко Л.В. та заступник директора Михайлівської ЗОШ Харченко О.О.
$IMAGE4$
$IMAGE8$
Переглядів: 713 | Додав: rimar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]