Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Виїзди у школи
10:59
Виїзди у школи
Одна з найгостріших людських потреб бути захищеним у правовому плані – може бути реалізована завдяки правовій освіті та вихованню громадян.
Основним завдання школи в незалежній Україні є виховання гармонійної, цілісної особистості – громадянина Української держави. Право – основа держави, знання права – порядок у державі.
Правова освіта стає пріоритетом національної стратегії освіти і виховання. Основна місія належить школі, яка має необхідні засоби і методичну базу для втілення в життя відповідних програм.
Варто зазначити, що правова освіта – це не робота одного року, це система, яка розрахована на кілька років для широкого кола учнів і дає результат у повсякденній роботі школи, позашкільній її діяльності.
В більшості закладах освіти в позаурочний час організовано роботу правознавчих гуртків «Правознавець». Гуртки та клуби стали добрим джерелом правових знань, основним організатором усіх право виховних заходів. Через них у школах проводяться зустрічі з правознавцями, працівниками управління юстиції; Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; відділу у справах сім’ї, молоді та спорту; служби у справах дітей.
До Дня юриста, який святкується 8 жовтня відбуваються профілактичні виїзди в школи з правовими лекторіями. Цього тижня відвідали Жаботинську та Михайлівську загальноосвітні школи.
Переглядів: 710 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]