Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 23
22 травня на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 відбувся І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця».
В змаганнях взяли участь команди Кам’янської №2, Жаботинської, Ребедайлівської та Косарської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.
Учні Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 продемонстрували якісне виконання елементів стройової підготовки та пісні у складі команди, а також злагодженість дій; дисципліна строю, загальний вигляд команди. В спортивних змаганнях кращими були команди Кам’янської №2 і Ребедайлівської загальноосвітніх шкіл. У рамках конкурсу «Вогневої підготовки» проведено змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом, в якому слід відзначити учнів Косарської загальноосвітньої школи. Достатній рівень при виконанні дій щодо надання першої долікарської допомоги та рівень теоретичних знань з основ здоров’я показали учні Кам’янської №2 і Ребедайлівської загальноосвітніх шкіл. Нави ... Читати далі »
Переглядів: 663 | Додав: kamrmk | Дата: 23.05.2013 | Коментарі (0)