Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 20
17 травня 2013 року на базі будинку творчості дітей та юнацтва відбулось навчання начальників відпочинкових та оздоровчих таборів та директорів позашкільних навчальних закладів «Організація оздоровлення і відпочинку дітей та учнівської молоді влітку 2013 року».
З вітальним словом до учасників звернулась головний спеціаліст відділу освіти Т.В.Дяченко, яка підвела підсумок роботи протягом попереднього року, зазначивши, що кампанія була проведена на належному рівні. Проаналізувала прогнозовані показники щодо оздоровлення і відпочинку школярів у 2013 році, окреслила перспективи і завдання оздоровчої кампанії. Особливу увагу було звернено на необхідності координування роботи в поточному році відповідно до нових соціальних ініціатив Президента України.
Т.М.Василенко, зав. відділом санітарного нагляду Смілянського місьрайонного управління держсанепідемслужби в Черкаській області, виступила з темою «Санітарно-епідеміологічні вимоги щодо організації діяльності літніх таборів відпо ... Читати далі »
Переглядів: 665 | Додав: kamrmk | Дата: 20.05.2013 | Коментарі (0)