Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 23 » Проведено військово-патріотичну гру "Зірниця"
10:10
Проведено військово-патріотичну гру "Зірниця"
22 травня на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 відбувся І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця».
В змаганнях взяли участь команди Кам’янської №2, Жаботинської, Ребедайлівської та Косарської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.
Учні Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 продемонстрували якісне виконання елементів стройової підготовки та пісні у складі команди, а також злагодженість дій; дисципліна строю, загальний вигляд команди. В спортивних змаганнях кращими були команди Кам’янської №2 і Ребедайлівської загальноосвітніх шкіл. У рамках конкурсу «Вогневої підготовки» проведено змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом, в якому слід відзначити учнів Косарської загальноосвітньої школи. Достатній рівень при виконанні дій щодо надання першої долікарської допомоги та рівень теоретичних знань з основ здоров’я показали учні Кам’янської №2 і Ребедайлівської загальноосвітніх шкіл. Навички з топографічної підготовки на належному рівні продемонстрували учні Жаботинської загальноосвітньої школи.
Команди-учасниці були відзначені грамотами відділу освіти. Перше місце за підрахунком загальної кількості набраних балів здобула команда Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, вчитель Воронов П.С.
Переглядів: 664 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]