Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 19
19 вересня 2012 року у районному Будинку творчості відбулося засідання школи молодого вчителя. З вступним вітальним словом до молодих вчителів звернувся Шамрай О.Г., начальник відділу освіти. Римар Л.Я., завідуюча методичним кабінетом, акцентувала увагу присутніх на формах методичної роботи у системі освіти з педагогами району, а також ознайомила молодих спеціалістів з наказом «Про апробацію Положення про кредитно-модульну систему неперервного підвищення кваліфікації педагогічних працівників Черкаської області».
Цвіркун О.І., голова районної ради профспілки працівників освіти звернув увагу присутніх на соціальний захист молодих учителів. Проведено анкетування молодих вчителів з метою вивчення потреб молодих спеціалістів щодо організації, підготовки та проведення уроку. Методистами РМК надано індивідуальні консультації з питань планування та ведення шкільної документації. З метою адаптації молодих педагогів до шкільного середовища, підвищення мотивації професійної діяльності райо ... Читати далі »
Переглядів: 627 | Додав: kamrmk | Дата: 19.09.2012 | Коментарі (0)

14 вересня в Будинку творчості дітей та юнацтва відбулася районна конференція Ліги старшокласників, на якій були присутні лідери учнівського самоврядування та педагоги-організатори навчальних закладів району. Основними питаннями, які розглядалися на конференції були: робота осередків Ліги старшокласників в першому півріччі 2012 року, участь кожного осередку у інтернет-проекті «Ми - патріоти Черкащини» та підготовка активу Ліги у відзначенні Дня учителя.
У своєму виступі президент Ліги старшокласників Могилка Женя відзначила актив учнівського самоврядування Кам‘янської ЗОШ №1, Кам‘янської ЗОШ №2 та Кам‘янського еколого-економічного ліцею за організацію та проведення розважальних заходів для молодших школярів під час літніх канікул, а також внесла пропозиції щодо оптимізації роботи шкіл в інтернет-проекті «Ми – патріоти Черкащини».
Учасники конференції активно обговорювали пропозицію включити до інтернет-проекту дослідницьку роботу на тему «Талановита молодь мого краю». В р ... Читати далі »
Переглядів: 610 | Додав: kamrmk | Дата: 19.09.2012 | Коментарі (0)