Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 19 » Районна конференція Ліги старшокласників
15:00
Районна конференція Ліги старшокласників
14 вересня в Будинку творчості дітей та юнацтва відбулася районна конференція Ліги старшокласників, на якій були присутні лідери учнівського самоврядування та педагоги-організатори навчальних закладів району. Основними питаннями, які розглядалися на конференції були: робота осередків Ліги старшокласників в першому півріччі 2012 року, участь кожного осередку у інтернет-проекті «Ми - патріоти Черкащини» та підготовка активу Ліги у відзначенні Дня учителя.
У своєму виступі президент Ліги старшокласників Могилка Женя відзначила актив учнівського самоврядування Кам‘янської ЗОШ №1, Кам‘янської ЗОШ №2 та Кам‘янського еколого-економічного ліцею за організацію та проведення розважальних заходів для молодших школярів під час літніх канікул, а також внесла пропозиції щодо оптимізації роботи шкіл в інтернет-проекті «Ми – патріоти Черкащини».
Учасники конференції активно обговорювали пропозицію включити до інтернет-проекту дослідницьку роботу на тему «Талановита молодь мого краю». В результаті дискусії вирішили розпочати роботу в цьому напрямку, і, якщо вона виявиться дійсно цікавою, внести пропозицію на розгляд на обласній конференції.
За активну роботу осередків учнівського самоврядування шкіл лідерів нагородили грамотами.

Переглядів: 610 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]