Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 27
Шановні бібліотекарі!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
Бібліотека… Серце завмира,
Коли пірнаю в тишу таємничу,
Святилище пізнання і добра,
Що в майбуття через минуле кличе.

І осягнути незбагненну суть
Світобудови прагну заповзято,
Коли мені з полиці дістають
Важкі томи Плутарха і Сократа.

Немов надійний лоцман в морі книг,
Бібліотекар взяв штурвал у руки.
Розкуто мчить моїх фантазій бриг
Крізь холоди занепаду й розлуки.

І поки є ти, сховище книжок,
І поки ти людей рятуєш свято,
Мене не знищить соціальний шок,
Як час не вбив Плутарха і Сократа.

До дива знань і мрій, о друзі, йдіть!
... Читати далі »
Переглядів: 666 | Додав: kamrmk | Дата: 27.09.2012 | Коментарі (0)

Традиційне вересневе свято «ДАРИ ОСЕНІ» відбулося у міських школах району.
Всі учасники виявили творчий підхід, вишуканий смак та неабияку фантазію. Окрім квітів, для виготовлення композицій використовували фрукти, овочі, ягоди, деревину, траву, штучні матеріали. Кожний клас представив свою композицію, яка супроводжувалася влучною назвою, або вдало підібраним віршем.
Увагу глядачів і журі привернула і різнобарвна тематика робіт – вони були присвячені Україні, рідній мові, казковим героям та ін.
Виставка довго не відпускала відвідувачів. Безліч фотографій свідчать про те, яка красива наша земля і які талановиті діти навчаються в наших школах.
... Читати далі »
Переглядів: 717 | Додав: kamrmk | Дата: 27.09.2012 | Коментарі (0)

Конкурс з німецької мови «Орлятко»відбудеться у четвер, 13 грудня 2012 рокув навчальних закладах України.

Стати учасниками конкурсу можуть всі бажаючі учні 2-11 класів, без будь-якого попереднього відбору. Ті учні, які вивчають німецьку мову з 2-го класу, будуть змагатися у п’яти вікових категоріях: 2-3, 4-5, 6-7, 8-9 та 10-11 класи, а ті, хто вивчає цю мову з 5-го класу, будуть змагатися у чотирьох вікових категоріях: 5, 6-7, 8-9 та 10-11 класи. Конкурсні завдання цікаві, веселі й доступні дітям з різним рівнем підготовки. Вони містять запитання з багатьох напрямків знань: мови, країнознавства, літератури та відображають різнобічну інформацію про Німеччину. Цей конкурс дає можливість дітям з різних міст та селищ змагатися один з одним, не виходячи зі свого навчального закладу.
Координатор конкурсу учитель Кам’янської загальноосвітньої школи №1 Олексенко Є.Г.
Насту ... Читати далі »
Переглядів: 720 | Додав: kamrmk | Дата: 27.09.2012 | Коментарі (0)

За підтримки Інституту інноваційних технологій і змісту освіти компанія «Samsung Electronics Україна» проводить конкурс «Samsung назустріч знанням».
Конкурс проводиться з 3 вересня по 26 листопада 2012 року у два етапи. За результатами першого етапу автори двох найкращих есе отримають індивідуальні призи, а школи, представлені авторами проектів, увійдуть до фіналу конкурсу. На другому етапі (з 13 по 26 листопада 2012 року) дві школи-фіналісти за допомогою обладнання Samsung створюють презентації проектів теми, описані в їхніх есе.
Переможець конкурсу отримає клас майбутнього (1 електронна дошка для класу, 30 ноутбуків для учнів, 1 комп’ютер для вчителя, МФУ Samsung). Клас буде забезпечено Інтернетом. Фіналісти отримають: дві цифрові лабораторії (по 2 камери, 1 телевізору, 2 ноутбуки, 2 планшети в кожній) для шкіл; 10 індивідуальних подарунків за найкращі есе та 2 подарунки фіналістам.
Запрошуємо навчальні заклади до участі у конкурсі.
Есе та заповнену реєстр ... Читати далі »
Переглядів: 760 | Додав: kamrmk | Дата: 27.09.2012 | Коментарі (0)