Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 15 » Шляхи вдосконалення педагогічної майстерності вчителя української мови та літератури
15:50
Шляхи вдосконалення педагогічної майстерності вчителя української мови та літератури
«Шляхи вдосконалення педагогічної майстерності вчителя в системі особистісно орієнтованого навчання»- тема семінару вчителів української мови і літератури, який було проведено 15 листопада 2013 року на базі Жаботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
Бердник Оксана Іванівна, Капшук Ірина Андріївна, учителі української мови і літератури Жаботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, представили свої «Педагогічні знахідки» у формі презентації педагогічної діяльності, перегляду фрагментів відеоуроків української мови і літератури у 7 та 5 класах, самоаналізу представленого відеоматеріалу.
У ході роботи семінару були розглянуті теоретичні питання. Буряк О.С. – голова РМО вчителів української мови і літератури зосередила увагу присутніх на можливості удосконалення змісту і структури уроків української мови на основі інноваційних методів навчання. Юрченко Н. В. - методист РМК вказала, що одним із шляхів підвищення педагогічної майстерності вчителя у системі особистісно орієнтованого навчання є самоосвіта вчителя. Кунцевич О.І. – вчитель української мови і літератури Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 поділилася досвідом роботи щодо формування творчих компетентностей учнів шляхом залучення до роботи у МАН.
Учасники зібрання відмітили ефективність проведення практичної частини семінару у формі відеоуроків, що сприяє розвитку педагогічної майстерності вчителя.

Переглядів: 1062 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]