Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 15 » День дошкілля
14:59
День дошкілля
Діти – це квіти життя, які дарують нам велике щастя і радість, а коли вони підкріплюють це творчими вітаннями, на душі стає тепло і радісно. Таку позитивну нотку задоволення діти з дитячих садків «Зірочка», «Ізумруд» та «Сонечко» м. Кам’янки, подарували своїм вихователям, педагогам та рідним до Дня дошкілля.
Своїми чудовими виступами вони змінили похмурий осінній настрій присутніх на яскравий, колоритний та позитивний. Вихователі, в свою чергу, приділили належну увагу підготовці до даного дійства, віднеслися відповідально, творчо та креативно. Вкотре довели, що праця педагога – безцінна! Те з якою душею вони готували дітей і як діти, в свою чергу, виклались на сцені оцінили на відмінно всі присутні.
Від цього свята всі були в захваті, вихованці також отримали велику масу задоволення. Ще більше задоволення вони отримували під час підготовки до даного заходу. Вони показали не лише свою творчість і талант, але й довели свою відповідальність.
Тому за наше майбутнє можемо бути спокійні, адже виховуємо ми справжніх особистостей, в яких вкладаємо все добре та позитивне!

Переглядів: 769 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]