Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 47 48 »

Відповідно до наказу управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації від 06 вересня 2018 року №175 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2018/2019 навчальному році», доводимо до відома графік їх проведення.

Переглядів: 474 | Додав: admin | Дата: 03.10.2018 | Коментарі (0)

Міністерством освіти затверджений календарний план проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року, яким визначені дати проведення тестування основної сесії ЗНО в 2019 році.

Згідно з документом, основна сесія тестування розпочнеться 21 травня тестуванням з математики.

Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов - 27 травня, з англійської мови - 28 травня.

Зовнішнє оцінювання з фізики буде проведено 30 травня, з історії України - 4 червня, з біології - 6 червня, а з географії - 11 червня.

Завершиться основна сесія ЗНО проведенням тестування з хімії, що відбудеться 13 червня.

Результати учасників тестування основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів будуть опубліковані не пізніше 25 ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: admin | Дата: 03.10.2018 | Коментарі (0)

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які проходитимуть тестування в 2019 році, розпочнеться 5 лютого. Відповідний наказ, яким затверджений календарний план проведення ЗНО-2019, підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.

Згідно з документом, особи, які здобувають повну загальну середню освіту у цьому навчальному році, матимуть можливість зареєструватись на тестування до 18 березня. Випускники минулих років можуть зареєструватися на ЗНО до 25 березня 2019 року.

Формування та відправлення до Регіональних центрів оцінювання комплектів реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів), які складатимуть у 2019 році державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, здійснюється керівниками навчальних закладів до 18 березня 2019 року.

Не пізніше 30 квітня усі зареєстровані учасники отримають можливість завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення кожного те ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: admin | Дата: 02.10.2018 | Коментарі (0)

Освітяни району на щорічній педагогічній конференції працівників галузі освіти Кам’янщини, яка відбулась 29 серпня в залі засідань районного будинку рад підвели підсумки розвитку дошкільної і загальної середньої освіти у 2017/2018навчальному році та визначили завдання на 2018/2019 навчальний рік 
В роботі конференції взяв участь голова районної державної адміністрації Солошенко Б.М. Вітаючи присутніх, він зазначив, на шляху  розвитку інформаційного суспільства якісна освіта є одним з головним чинником успіху, а педагогічний працівник є одночасно і об’єктом, і провідником позитивних змін. 
Глагола Іван Іванович, начальник відділу освіти райдержадміністрації, у своєму виступі підвів підсумки роботи попереднього навчального року і окреслив пріоритети прийдешнього. Зокрема зазначив, що за підтримки районної державної адміністрації, районної ради, у співпраці з органами місцевого самоврядування, батьківської громадськості нам вдалося не лише забезпе ... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: admin | Дата: 30.08.2018 | Коментарі (0)

5 червня відбулася зустріч за круглим столом учителів математики району з членамі комісії по перевірці робіт ЗНО з математики Антонюк І.М. (Камянська ЗОСШ№2), Ходоровською С.І. та Чумаченко В.С. (еколого-економічний ліцей). Колеги поділилися своїми враженнями від роботи у комісії, звернули увагу присутніх на "слизькі" місця у тестах і поділилися своїми лайфхаками по підготовці випускників до складання тестів ЗНО.

Учителі математики висловили побажання і надалі працювати у широкому колі.

    ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: admin | Дата: 06.06.2018 | Коментарі (0)

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 15.01.2018 №34 «Про деякі організаційні питання щодо підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах Нової української школи» 25-27 травня 2018 року  проведено  очні семінари-практикуми з підготовки до роботи в умовах Нової української школи вчителів іноземної мови, які викладатимуть у першому класі у 2018-2019 навчальному році за участі педагога- тренера Уманець Олени Олександрівни.

 

Переглядів: 362 | Додав: admin | Дата: 30.05.2018 | Коментарі (0)

Повідомляємо, що з 11 по 15 червня 2018 року на базі інституту відбудуться тренінги, практикуми, майстер-класи у рамках Літньої школи професійного розвитку педагогічних працівників.

         Перелік пропонованих тренінгів, практикумів, майстер-класів та електронні адреси реєстрації для участі в них 18 травня 2018 року буде розміщено на Черкаському освітянському порталі (сайті інституту) у розділі «Новини». Організаційний внесок – 100 гривень (харчування, друк матеріалів).

За результатами участі у заходах Літньої школи професійного розвитку педагоги отримають сертифікати відповідного зразка.

Переглядів: 464 | Додав: admin | Дата: 25.05.2018 | Коментарі (0)

  Завезення наборів LEGO, які безкоштовно для усіх 1-х класів України надала The LEGO Foundation, триватиме в 4 етапи, при цьому основні набори, що розраховані на кожного першокласника, діти отримають до 1 вересня. Про це йшлося під час спільної прес-конференції міністра освіти Лілії Гриневич та віце-президента The LEGO Foundation Каспера Оттоссона Канструпа.

За словами Лілії Гриневич, доставка є вкрай великою. Йдеться про набори «6 цеглинок», які забезпечуватимуться у розрахунку на кожного першокласника, та «LEGO Play Box», які надаватимуться додатково на кожен клас.

«1-й етап доставки – червень 2018 року. В його межах до українських шкіл надійдуть усі набори «6 цеглинок», які отримає к ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Додав: admin | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

11 травня 2018 року було проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в якому взяли участь 8 роїв загальноосвітніх шкіл району. На урочистому відкритті виступила  Шульга Т.О.,      перший заступник голови райдержадміністрації,   зазначивши важливість патріотичного виховання сучасної молоді та побажала успішного проходження випробувань учасникам гри. Змагання на етапах було проведено відповідно до положення з таких випробувань: «Впоряд», «Відун», «Рятівник», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Ватра», «Пластун». На кожному етапі відзначалися кращі результати, як окремих учасників так і роїв. Беззаперечну перемогу, І місце здобув  рій «Лицарі сонця», Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, ІІ місце розділили між собою рої: «Ватра», Вербівської загальноосвітньої школи І ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: admin | Дата: 14.05.2018 | Коментарі (0)

 З метою формування інноваційної культури освітян та ознайомлення з досягненнями педагогічних колективів району 04.03.2018 року в приміщенні Кам’янського історичного музею проведено виставку перспективного педагогічного досвіду «Інноваційний пошук освітян Кам’янщини». В роботі виставки взяли участь заступники директорів шкіл з навчально – виховної роботи, молоді спеціалісти, вчителі.
У цьому році на виставці були представлені 14 робіт педагогів закладів освіти району. Матеріали відображають кращі здобутки педагогів у розв’язанні актуальних проблем розвитку освіти згідно з тематичними розділами виставки:
Формування ключових компетентностей учнів у контексті Концептуальних засад реформування середньої освіти & ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: admin | Дата: 06.04.2018 | Коментарі (0)