Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 »

Весняні канікули для молодих учителів району запам’ятаються незвичайною формою проведення навчання – квесту по місту.
Квест – це особлива гра, яка відбувається в реальності,  занурює в світ пригод, обмежена в часі, проходить по заздалегідь придуманому маршруту, вона дарує учасникам масу задоволення.
Сюжет і сценарій квесту ґрунтувався на проходженні маршрута по історичних пам’ятках міста. Учитель історії Юрчиської ЗОШ Бойко С.А. , організатор квесту, змусив  добре «поворушити звивинами» молодих колег: розгадати кросворд, прочитати зашифровані послання, створити «живий пам’ятник» тощо. Кожне завдання потребувало знайти варіант рішення і було не дуже легким: учасники повинні попрацювати, щоб його вирішити і отримати підказку. І тільки після цього вони можуть продовжити шлях.
Кінцевим пунктом маршруту став історичний музей, екскурсію у якому провів директор, Ляшко Ю.Ю.
Молоді колеги отримали задовол ... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: admin | Дата: 05.04.2018 | Коментарі (0)

 23 березня 2018 року у приміщенні Кам’янської дитячої музичної школи ім. П.І.Чайковського було проведено районний етап «Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників». 
Даний фестиваль-конкурс проводиться з метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, формування в учнів поваги до  пожежної та рятувальної служби, популяризації серед дітей і молоді здорового й активного способу життя.
Змагання відбуваються у вигляді цікавих і пізнавальних історій, з музичним супроводом та піснями, а також величезним багажем знань в сфері безпеки життєдіяльності. Всі команди виступали гідно, завзято і старанно, демонструюч ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: admin | Дата: 29.03.2018 | Коментарі (0)

З метою популяризаціїтворчої спадщини Т.Г. Шевченка, розвитку дитячої та юнацької художньої і виконавської майстерності, виявленняі підтримки кращих виконавців художнього читання, в рамках районного конкурсу «Тарасовими шляхами»,14 березня в історичному музеї учні закладів освіти району читали поезіюТ.Г. Шевченка та власні вірші.
36 учасників конкурсу змагалися в трьох номінаціях: «Художнє слово», «Театральне мистецтво», «Юні поети Кам’янщини».
Учні Баландинської загальноосвітньої школи: Красько Сергій, Бондаренко Валентина, Бондаренко Ростислав; учні Грушківської загальноосвітньої школи:І щенко Анастасія і Рибалка Таїсія; учні Жаботинської загальн ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: admin | Дата: 15.03.2018 | Коментарі (0)

Go Pollock - це онлайн-сервіс для миттєвих тестів, які можна проводити як під час уроку, так і давати на домашнє завдання.
Для успішного використання в класі, потрібний Інтернет, комп’ютер/ноутбук/планшет у вчителя та ноутбук/планшет/смартфон в учнів і найголовніше - Ваше бажання!
Сервіс доступний українською та російською мовами.
При створенні запитань, Ви маєте змогу додати графіку до запитання, а також формули як для самого запитання, так і для варіантів відповідей, що доречно для точних наук.
Окрім традиційних типів питань (одна чи кілька правильних відповідей, правда/неправда), Ви також можете створювати відкриті запитання та перевіряти їх безпосередньо під час уроку, що дає змогу переглянути поширені помилки та адаптувати урок.
Учителі фізики нашого району уже приєдналися до команди однодумців! А Ви з нами?
Деталі тут: http://kameureka.blogspot.com/
Переглядів: 433 | Додав: kamrmk | Дата: 16.02.2018 | Коментарі (0)

 Конкурс “Левеня”, який проводиться Львівським фізико-математичним ліцеєм при Львівському національному університеті імені Івана Франка на виконання наказу Міністерства освіти і науки України, запрошує всіх учнів 7-11 класів, які цікавляться фізикою, тих, хто любить думати і спостерігати змагатися і перемагати, взяти участь у щорічному Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсі. Перевірте свої знання і інтуіцію, поміряйтеся силами з ровесниками з усієї України.
Шановні вчителі! Конкурс дасть можливість Вашим учням ще раз перевірити свої вміння застосовувати знання на практиці відчути азарт змагання і радість успіху, увійти до складу єдиної команди дорослих і дітей, представників великих міст і маленьких селищ з різних куточків Україн ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: admin | Дата: 29.01.2018 | Коментарі (0)

Конкурс “Левеня”, який проводиться Львівським фізико-математичним ліцеєм при Львівському національному університеті імені Івана Франка на виконання наказу Міністерства освіти і науки України, запрошує всіх учнів 7-11 класів, які цікавляться фізикою, тих, хто любить думати і спостерігати змагатися і перемагати, взяти участь у щорічному Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсі. Перевірте свої знання і інтуіцію, поміряйтеся силами з ровесниками з усієї України.
Шановні вчителі! Конкурс дасть можливість Вашим учням ще раз перевірити свої вміння застосовувати знання на практиці відчути азарт змагання і радість успіху, увійти до складу єдиної команди дорослих і дітей, представників великих міст і маленьких селищ з різних куточків України, яких об’єднує найцікавіша наука про природу – ФІЗИКА.
Оргкомітет з вдячністю прийме Ваші зауваження і пропозиції щодо удосконалення конкурсу, особливо будемо вдячні всім професіоналам, які запропонують цікаві зад ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: admin | Дата: 29.01.2018 | Коментарі (0)

Міністерства освіти і науки України надає роз`яснення щодо особливостей проведення державної підсумкової атестації з іноземних мов у 2017/2018 н. р. (Лист МОН  №1/9-27 від 15.01.2018).
    Державна підсумкова атестація з іноземної мови (англійська, або німецька, або іспанська, або французька) буде проводитись як предмет за вибором.
Для проведення ДПА з іноземної мови у формі ЗНО у предметному тесті використовуються завдання двох рівнів складності: стандарту та профільного.
Учні, які бажають проходити ДПА з іноземної мови у формі ЗНО та вивчали цю мову на рівні стандарту або академічному рівні, мають у процесі реєстрації для участі в ЗНО зазначати рівень складності завдань «стандарту» (такі учні отримують оцінку за ДПА за результатами виконання частини завдань тесту, яка відповідає рівню стандарту або академічному).
Учні, які бажають проходити ДПА з іноземної мови у формі ЗНО та вивчали цю мову на профільному рі ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: admin | Дата: 23.01.2018 | Коментарі (0)

Інститут модернізації змісту освіти нагадує закладам освіти України про реєстрацію учасників Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти. Відповідний лист направлений на адреси обласних департаментів освіти і науки, а також закладів освіти.

За інформацією інституту, конкурс проводиться з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність та оприлюднення такої інформації.

Конкурс проводиться у п'яти номінаціях: веб-сайти сільських шкіл, веб-сайти міських шкіл, веб-сайти дитячих садків, веб-сайти закладів позашкільної освіти та веб-сайти закладів професійно-технічної освіти.

Передба ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: admin | Дата: 16.01.2018 | Коментарі (0)

ІІІ місце у обласному етапі олімпіади з української мови та літератури посіли :

Діхтяренко Тетяна,  учениця 10 класу Кам`янської ЗОСШ №2 (вчитель Потапенко Л.П.);

Солом’яна Анна,  учениця 11 класу Лебедівської ЗОШ (вчитель Макуха Т.П.).

Вітаємо!

 

Переглядів: 352 | Додав: admin | Дата: 16.01.2018 | Коментарі (0)

Одинадцятикласниці Кам`янського еколого-економічного ліцею Бондаренко Анастасія (вчитель Войцехівська Є.В.) та Лебедівської ЗОШ Солом`яна Анна (вчитель Запісочна Л.В.) посіли ІІІ місце у обласній олімпіаді з екології.

Вітаємо!

Переглядів: 415 | Додав: admin | Дата: 16.01.2018 | Коментарі (0)