Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 45 46 47 48 »
І мене в сім’ї великій,
В сім’ї вольній, новій,
Не забудьте пом’янути
Незлим тихим словом.

15 лютого в приміщенні історичного музею відбувся районний відбір V Конкурсу читців поезії Тараса Шевченка. Учасники Конкурсу декламували по два твори (обов’язкового прочитання, довільної програми).
У складі журі працювали: Ляшко Ю. Ю. – директор історичного музею, Юрченко Н. В. - методист відділу освіти, Чупак Т. П. – завідуюча музеєм О.С. Пушкіна і П.І. Чайковського, Чернишенко С.І. – керівник драматичного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва,Мушта В. М. – заступник головного редактора районної газети «Трудова слава».
Лауреати районного відбору Конкурсу:
-учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1: Кучеренко Марія, Кіян Тетяна (9-А , вчитель Савова Р. І.), Соколовська Оксана (9-В, вчитель Коновал О. І.), Монзуль Дарина (10-Б, вчитель Коновал О. І.), Бінецький В’ячеслав, Чижик Катерина (11-В, вчитель Зайченко О. О.).
-учні ек ... Читати далі »
Переглядів: 679 | Додав: kamrmk | Дата: 17.02.2012 | Коментарі (0)

Вітаємо з вагомою перемогою у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з основ ІКТ ученицю 11 класу еколого-економічного ліцею Ходоровську Віолетту, яка виборола ІІІ місце. (Вчитель Чумаченко О.А.) Так тримати!
Переглядів: 650 | Додав: kamrmk | Дата: 15.02.2012 | Коментарі (0)

Вебінар - це подія які відбувається в режимі он-лайн. Він схожий на звичайний семінар, тобто є доповідач, демонстрація наочності, питання і відповіді, все це відбувається в режимі реального часу, але через мережу Інтернет. Таким чином незважаючи на те, що всі учасники вебінару можуть знаходитися в різних куточках землі, створюється “віртуальна аудиторія”, яка об”єднує усіх учасників вебінару.
Запрошуємо усіх учителів району долучитися до вебінарів, які будуть проводитись в освітній мережі «Партнерство в навчанні» з лютого по квітень 2012 року. Учасники вебінарів, які будуть застосовувати отримані знання на практиці, отримають відповідні сертифікати і будуть запрошені приєднатись до спільноти вчителів-новаторів для обміну досвідом під час національних подій та представляти Україну на міжнародних заходах. Розклад і тематику вебінарів можна дізнатись у районному методичному кабінеті, або за посиланням http://ua.partnersinlearningnetwork.com/Pages/ArticleVie ... Читати далі »
Переглядів: 797 | Додав: kamrmk | Дата: 13.02.2012 | Коментарі (0)

І місце – Макогін Ольга Олександрівна, учениця Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Учитель - Макуха Тетяна Петрівна.
ІІ місце – Богун Любов Богданівна, учениця Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. Учитель – Кунцевич Оксана Іванівна.
Переглядів: 745 | Додав: kamrmk | Дата: 07.02.2012 | Коментарі (0)

ІІ місце – Богун Любов Богданівна, учениця 8 класу Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. Учитель – Кунцевич Оксана Іванівна.
ІІІ місце – Чупак Олександр Вікторович, учень 11 класу Кам’янського еколого-економічного ліцею. Учитель – Соколова Ганна Петрівна.
Переглядів: 644 | Додав: kamrmk | Дата: 07.02.2012 | Коментарі (0)

Українським центром оцінювання якості освіти спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України підготовлено серію навчально-методичних матеріалів «Індивідуальні комплекти для підготовки до ЗНО-2012» з усіх дисциплін, які входять до переліку предметів ЗНО-2012.

Ці навчально-методичні матеріали, які видано Видавничим домом «Освіта», є єдиними посібниками для підготовки до ЗНО-2012, які повністю відповідають програмам ЗНО-2012 та специфікації тестів 2012 року, за якість яких Український центр оцінювання якості освіти та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України беруть на себе відповідальність.
Захистіть себе від підробки!
Детальна інформація тут:
http://mon.gov.ua/index.php/ua/7971-do-uvagi-abiturientiv-ta-jikhnikh-batkiv-uchiteliv-zagalnoosvitnikh-navchalnikh-zakladiv
Переглядів: 567 | Додав: kamrmk | Дата: 07.02.2012 | Коментарі (0)

У зв’язку з проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012", навчальний рік скорочується. Головне управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників надає методичні рекомендації щодо ущільнення вивчення навчального матеріалу та оформлення сторінок класних журналів. (Скачати) 
Переглядів: 824 | Додав: kamrmk | Дата: 06.02.2012 | Коментарі (0)

У цьому навчальному році навчальні заняття у 1–8 та 10 класах завершуються 25 травня, в 9 класах – 14 травня, а в 11 класах – 3 травня 2012 р.
У 4-х класах державна підсумкова атестація проводиться з 11 по 20 травня із української мови та читання, математики.
У 9-х класах державна підсумкова атестація проводитиметься з 15 по 30 травня з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.
З усіх обов’язкових предметів атестація проводиться письмово за бірниками, рекомендованими МОНмолодьспорт.
Державна підсумкова атестація з української мови для випускників 9-х класів (диктант) проводитиметься 15 травня. Завдання буде оголошено в день проведення атестації по телебаченню (канал УТ-1) та радіо.
Конкретні дати проведення атестації з інших предметів визначають навчальні заклади за погодженням з відповідними управліннями освіти.
Державна підсумкова атестація для вип ... Читати далі »
Переглядів: 769 | Додав: kamrmk | Дата: 03.02.2012 | Коментарі (0)

В Україні цей день відзначається вже четвертий рік поспіль завдяки ініціативи компанії «Майкрософт Україна». З моменту заснування були проведені сотні активностей, спрямованих на захист дітей в Інтернеті. Основні серед них – це запуск освітнього сайту «Онляндія –безпечна веб-країна», на якому всі бажаючі можуть отримати необхідну інформацію, приєднатися до руху й зробити свій посильний внесок у вирішення проблеми.

За підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, члена Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті 07 лютого 2012 року в навчальних закладах України будуть проведені виховні заходи на тему безпеки дітей в Інтернеті.

Фахівці програми «Онляндія – безпека дітей в Інтернеті» підготували методичні рекомендації для учителів щодо організації та проведення тренінгу «Безпека в Інтернеті».
Методичні матеріали для проведення заходів до Дня безпечного Інтернету можна отримати на сайті http://www.onlandia.org.ua/News/D ... Читати далі »
Переглядів: 619 | Додав: kamrmk | Дата: 02.02.2012 | Коментарі (0)

25 січня 2012 року на базі Райгородської загальноосвітньої школи відбувся районний семінар-практикум вчителів основ здоров’я з теми «Сучасні вимоги до викладання основ здоров’я». Коваленко І.М., вчитель основ здоров’я даної школи, провів відкритий урок на тему «Хвороби цивілізації».
Активну участь у методичному заході взяли вчителі Соколова В.М. (Косарська загальноосвітня школа), Івахненко В.Б. (Ревівська загальноосвітня школа), Снігур А.П. (Кам’янська загальноосвітня школа №1). Вони поділилися своїм досвідом проведення занять з основ здоров’я із використанням інтерактивних методів навчання, залучивши до активної участі у різних видах практичних робіт всіх учасників семінару.
Змістовна частина семінару сприяла усвідомленню учасниками того, що в ході реалізації програми «Основи здоров’я», при формуванні навичок здорового способу життя важливим є набуття учнями досвіду, що забезпечується виконанням відповідних вправ, дій, відпрацювання моделей поведінки. За підсумками семін ... Читати далі »
Переглядів: 1058 | Додав: kamrmk | Дата: 27.01.2012 | Коментарі (0)