Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Лютий » 3 » Цей навчальний рік закінчується раніше
17:07
Цей навчальний рік закінчується раніше
У цьому навчальному році навчальні заняття у 1–8 та 10 класах завершуються 25 травня, в 9 класах – 14 травня, а в 11 класах – 3 травня 2012 р.
У 4-х класах державна підсумкова атестація проводиться з 11 по 20 травня із української мови та читання, математики.
У 9-х класах державна підсумкова атестація проводитиметься з 15 по 30 травня з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.
З усіх обов’язкових предметів атестація проводиться письмово за бірниками, рекомендованими МОНмолодьспорт.
Державна підсумкова атестація з української мови для випускників 9-х класів (диктант) проводитиметься 15 травня. Завдання буде оголошено в день проведення атестації по телебаченню (канал УТ-1) та радіо.
Конкретні дати проведення атестації з інших предметів визначають навчальні заклади за погодженням з відповідними управліннями освіти.
Державна підсумкова атестація для випускників 11-х класів проводиться з 4 по 11 травня з трьох предметів у письмовій формі за збірниками завдань.
4 травня відбудеться державна підсумкова атестація з української мови (переказ, обов’язково). Завдання буде оголошено в день проведення атестації по телебаченню (канал УТ-1) та радіо.
Дати проведення атестації з двох інших предметів (з історії України або математики (для учнів, які навчалися за універсальним профілем) чи з профільного предмета (для учнів, які навчалися в класах інших профілів) та з предмета за вибором учнів) визначають навчальні заклади за погодженням з відповідними управліннями освіти.
Документи про повну загальну середню освіту вручаються випускникам 12–13 травня 2012 р. на урочистих зборах. Документи про базову освіту вручаються учням, які закінчили 9-й клас 31 травня – 1 червня.
Повну інформацію про порядок закінчення 2011/2012 навчального року та проведення державної підсумкової атестації читайте на нашому сайті у розділі «Методична скарбничка»-Керівникам навчальних закладів  
Переглядів: 775 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]