Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 16

 16 червня було проведено квест для молодих педагогів, метою якого  - розповісти молодим педагогам про стандарти нової української школи. Про введення в дію цього стандарту розмова йде вже давно, і ми створили квест по  станціям, кожна з яких була присвячена одній з компетенцій педагога.
Одна із станцій  присвячена нормативно-правовим актам. Молоді педагоги не завжди знайомі з тими документами, з якими їм доводиться працювати.
Порушувалося на квесті таке важливе питання, як етичний кодекс педагога. У нас була станція, на якій обговорювалися допустимі межі поведінки педагога. На станції пропонувалося оцінити педагогічні ситуації, виявити помилки та розробити рекомендації.
Також на квесті перевірялися мовні компетентності п ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: admin | Дата: 16.06.2017 | Коментарі (0)

14 червня на базі Кам’янської загальноосвітньої школи №1 було проведено засідання круглого стола за участю голів методичних об’єднань району «Роль методичної служби у побудові індивідуальної траєкторії професійного розвитку вчителя у контексті нової школи».
Про  роботу методичної служби  прозвітувала завідувач районним методичним кабінетом Воронова О.В.
З презентацією кращих практик впровадження інновацій в навчально-виховний процес 
виступили Забой О.О., вчитель біології Кам’янського еколого-економічного ліцею, Улан Л.М., вчитель української мови Баландинської загальноосвітньої школи. Педагоги представили серію цифров ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: admin | Дата: 16.06.2017 | Коментарі (0)