Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 16 » Зустріч з молодими педагогами
21:16
Зустріч з молодими педагогами

 16 червня було проведено квест для молодих педагогів, метою якого  - розповісти молодим педагогам про стандарти нової української школи. Про введення в дію цього стандарту розмова йде вже давно, і ми створили квест по  станціям, кожна з яких була присвячена одній з компетенцій педагога.
Одна із станцій  присвячена нормативно-правовим актам. Молоді педагоги не завжди знайомі з тими документами, з якими їм доводиться працювати.
Порушувалося на квесті таке важливе питання, як етичний кодекс педагога. У нас була станція, на якій обговорювалися допустимі межі поведінки педагога. На станції пропонувалося оцінити педагогічні ситуації, виявити помилки та розробити рекомендації.
Також на квесті перевірялися мовні компетентності педагогів. На відповідній станції вчителі повинні були виправити фрази, що вживаються неправильно, поставити наголос у словах.
«Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього», під таким гаслом учителі долали ще одну станцію квесту.  
 Голова МО вчителів інформатики Олефіренко Н.М. розповіла молодим колегам про можливості організації самоосвітньої діяльності із використанням ІКТ-технологій.
За словами молодих колег, для багатьох учасників квест був не тільки розвагою, але і можливістю дізнатися щось нове.

  

 

Переглядів: 392 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]