Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 01
Напевно недарма таке чудове і світле свято як День захисту дітей ми святкуємо 1 червня - у перший день літа.
Адже це найкраща пора року – коли все навколо розпускається, квітне і буквально дихає життям. Сонце зігріває своїм теплом, а легке літнє повітря дарує задоволення і наповнює нас силою природи.
Такі самі відчуття викликають діти. Найкраще, що у нас є. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя…
І вже стало доброю традицією відкривати в цей день табірні зміни. Тож цього року у районному будинку культури пройшов святковий концерт до дня захисту дітей підготовлений вихованцями будинку творчості дітей та юнацтва, танцювальними колективами «Шторм», «Елід данс».
Дітей, батьків привітали голова районної ради, С.Сундуков, голова міської ради В.Тірон, перший заступник райдержадміністрації Б.Солошенко.
Давайте ніколи не забувати, що ці маленькі люди потребують ласки, любові, уваги й турботи. Ми зобов’язані зробити все можливе, ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: kamrmk | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)

1 травня 2016 року на базі комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» відбувся завершальний етап обласного фестивалю-конкурсу дитячої художньої творчості «Мистецький дивокрай Черкащини».
Захід був приурочений відзначенню Міжнародного дня захисту дітей та 25-річчю Незалежності України. Програмою фестивалю було передбачено проведення Гала-концерту з числа переможців, спортивних змагань, майстер-класів з автомоделювання, виставок, інших розваг, а також - таких мистецьких майданчиків як виготовлення ляльки-різанки, сувенірного пакета, витинання, виготовлення вінка та бутоньєрки, майстер-клас з гончарства, цікавинки від «Баби Лариси».
У відбіркових етапах фестивалю взяли участь більше двохсот талановитих дітей області, а 31 травня на свято творчості і краси, набуття нових знань та вмінь завітали найкращі художні колективи та окремі виконавці загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.
Приємно, що фест ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: kamrmk | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)