Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 1 » Фестиваль-конкурс дитячої художньої творчості «Мистецький дивокрай Черкащини»
11:03
Фестиваль-конкурс дитячої художньої творчості «Мистецький дивокрай Черкащини»
1 травня 2016 року на базі комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» відбувся завершальний етап обласного фестивалю-конкурсу дитячої художньої творчості «Мистецький дивокрай Черкащини».
Захід був приурочений відзначенню Міжнародного дня захисту дітей та 25-річчю Незалежності України. Програмою фестивалю було передбачено проведення Гала-концерту з числа переможців, спортивних змагань, майстер-класів з автомоделювання, виставок, інших розваг, а також - таких мистецьких майданчиків як виготовлення ляльки-різанки, сувенірного пакета, витинання, виготовлення вінка та бутоньєрки, майстер-клас з гончарства, цікавинки від «Баби Лариси».
У відбіркових етапах фестивалю взяли участь більше двохсот талановитих дітей області, а 31 травня на свято творчості і краси, набуття нових знань та вмінь завітали найкращі художні колективи та окремі виконавці загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.
Приємно, що фестиваль проходив без будь - якого офіціозу у сучасному форматі – безпосередньо, жваво, у чудовій позитивній атмосфері, даруючи всім яскраві емоції і незабутні спогади.
Свято творчості відвідали також поважні гості, а саме: начальник управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Данилевський; його заступник Оксана Сімушіна і ректор КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Наталія Чепурна.
Очільники освіти взяли участь у гала-концерті 1 обласного фестивалю-конкурсу «Мистецький дивокрай Черкащини» і у нагородженні його переможців, а також переможців обласного українознавчого інтернет-конкурсу для старшокласників «Україна починається з тебе» (серед переможців ліцеїсти "Камелії" Дорошко Денис і Куліковський Павло).
Переглядів: 527 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]