Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 14
9 жовтня 2014 році в Кам’янській загальноосвітній школі № 1 відбувся навчальний семінар з проблеми підготовки до проведення апробації тестових завдань всеукраїнських і міжнародних моніторингових досліджень із використанням комп’ютерних технологій. У семінарі взяли участь методист лабораторії-центру моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Черкаського ОІПОПП Бондаренко Олена Андріївна, методист відділу освіти Кіян Н.К., директори загальноосвітніх шкіл, вчителі інформатики.
Учасників семінару ознайомлено з новими підходами до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році, методикою проведення апробації тестових завдань із використанням ІКТ.
Методист лабораторії-центру моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Черкаського ОІПОПП Бондаренко О. А. повідомила, що з 13 до 17 жовтня 2014 року у режимі он-лайн проходитиме апробація тестових завдань із української, російської, англійської, німецької, французької мов, математи ... Читати далі »
Переглядів: 664 | Додав: kamrmk | Дата: 14.10.2014 | Коментарі (0)