Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 06
6 грудня 2013 року на базі дошкільного навчального закладу №3 «Ізумруд» Кам’янської міської ради, пройшло засідання «Круглого столу» на тему: «Формування культури здорового способу життя дитини дошкільного віку як один із основних напрямків реалізації Базового компоненту дошкільної освіти».
У Базовому компоненті дошкільної освіти у змісті освітньої лінії «Особистість дитини» йдеться про необхідність формування у дитини усвідомленого ставлення до здоров’я як до цінності, його значення для повноцінної життєдіяльності, необхідність оволодіння елементарними знаннями про основні чинники збереження здоров’я.
Одним з головних завдань дошкільного навчального закладу це є створення умов, що гарантують формування і зміцнення здоров'я вихованців, а це реалізовується тільки через спільну роботу всіх дорослих, які оточують дошкільника, відповідний вибір форм, методів та засобів навчання, а також контроль за змінами в стилі життя дитини, створить фундамент культури здорового способу жи ... Читати далі »
Переглядів: 608 | Додав: kamrmk | Дата: 06.12.2013 | Коментарі (0)