Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 07
У роботі семінару на тему: «Розвиток творчих здібностей учнів» взяли участь 16 вчителів біології шкіл району. Під час проведення семінару розглядались питання роботи з творчо обдарованими учнями на уроках природничих дисциплін. Проаналізовано результативність участі учнів району в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології та підготовці до ІІ етапу МАН.
В обговоренні питань семінару взяли активну участь вчителі: Запісочна Л.В. (Лебедівська ЗОШ), Нечитайло О.В. (Кам’янська ЗОШЩ №2), Бердник Н.П. (Жаботинська ЗОШ).
Учасники семінару були присутні на уроці вчителя Касян М.О., яка провела урок - конференцію на тему «Господарське значення риб» залучивши учнів 6 – 9 класів. Аналізуючи урок колеги відмітили, що проведений він на високому науковому та методичному рівні, доцільно використані методи та прийоми навчання. На уроці гармонійно поєднано групову, фронтальну та індивідуальну роботу на основі врахування вікових особливостей учнів та диференційованого підходу. ... Читати далі »
Переглядів: 1239 | Додав: kamrmk | Дата: 07.02.2013 | Коментарі (0)

6 лютого на базі Юрчиської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів відбувся семінар учителів математики по темі «Використання вправ на розвиток логічного мислення на уроках математики»
Вчителі високо оцінили проведений підсумковий урок у 5 класі «Звичайні дроби», на якому вчитель Тетьора Н.О. вдало підібрала задачі з логічним навантаженням. Учні продемонстрували вміння обґрунтовувати свою думку, читати інформацію, подану у вигляді кругових діаграм, коментувати розв’язок задач.
У обговоренні проблеми семінару активну участь взяли Січкар О.П. (Радиванівська школа), Кучеренко С.О. (Вербівська школа), Бурлай Г.Ф. (Михайлівська школа), Дерев’янко О.М. (Грушківська школа).
Методист Олексенко Н.Р. проаналізувала участь учителів у Інтернет-заходах, проведених ЧОІПОПП та провела анкетування щодо матеріально-технічного та методичного забезпечення кабінетів математики.
Районний координатор міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» Ходоровська С.І. подякувала учителям ... Читати далі »
Переглядів: 623 | Додав: kamrmk | Дата: 07.02.2013 | Коментарі (0)