Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 7 » Розвиток творчих здібностей учнів на уроках біології та у позакласній роботі
16:59
Розвиток творчих здібностей учнів на уроках біології та у позакласній роботі
У роботі семінару на тему: «Розвиток творчих здібностей учнів» взяли участь 16 вчителів біології шкіл району. Під час проведення семінару розглядались питання роботи з творчо обдарованими учнями на уроках природничих дисциплін. Проаналізовано результативність участі учнів району в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології та підготовці до ІІ етапу МАН.
В обговоренні питань семінару взяли активну участь вчителі: Запісочна Л.В. (Лебедівська ЗОШ), Нечитайло О.В. (Кам’янська ЗОШЩ №2), Бердник Н.П. (Жаботинська ЗОШ).
Учасники семінару були присутні на уроці вчителя Касян М.О., яка провела урок - конференцію на тему «Господарське значення риб» залучивши учнів 6 – 9 класів. Аналізуючи урок колеги відмітили, що проведений він на високому науковому та методичному рівні, доцільно використані методи та прийоми навчання. На уроці гармонійно поєднано групову, фронтальну та індивідуальну роботу на основі врахування вікових особливостей учнів та диференційованого підходу.
Щиро дякуємо вмілому педагогу Касян Марині Олександрівні та адміністрації школи за ґрунтовну підготовку заходу та гостинний прийом
Переглядів: 1238 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]