Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 6 » Кращих класних керівників - обрано!
15:43
Кращих класних керівників - обрано!
Кожна історична епоха пред'являла свої вимоги до освіти й виховання підростаючого покоління та тих людей, які отримали тепер назву "класний керівник".
В епоху античності "функціональними обов'язками" такої людини було супроводження дитини з дому до школи і зі школи додому, а також забезпечення безпеки її життя.
У XIX столітті в Російській імперії у чоловічих гімназіях з'явилися класні наглядачі, а в жіночих гімназіях – так звані класні дами, які відповідали за дисципліну, порядок і слухняність учнів у навчальному закладі. У сучасній школі подібну функцію виконують класні керівники.
Класний керівник – це організатор дитячого колективу, своєрідний «місток» між батьками, учнями та учителями. Класний керівник – друг і порадник, та і просто цікава ерудована людина!
Саме такі творчі педагоги зібралися на традиційний конкурс «Класний керівник року», який проводився 5 листопада у Будинку творчості дітей та юнацтва.
До участі у випробуваннях було подано 19 заяв із 13 навчальних закладів (Кам’янська ЗОШ №2 та Телепинська ЗОШ – по 3 учасники, Жаботинська та Ревівська ЗОШ – по 2 особи, Вербівська, Грушківська, Косарська, Лузанівська, Михайлівська, Радиванівська, Райгородська, Ребедайлівська, Тимошівська ЗОШ – по 1 особі).
Конкурсанти презентували свій досвід, розв’язували проблемні ситуації, проявляли свою ерудицію на інтелектуальних випробуваннях.
Перші місця посіли:
У номінації «Класний керівник 5-7 класів» - Бердник О.І. (Жаботинська ЗОШ);
У номінації «Класний керівник 8-9 класів» - Монзуль С.Л. (Тимошівська ЗОШ);
У номінації «Класний керівник 10-11 класів» - Лебідь Н.О. (Косарська Н.О.)
Переглядів: 608 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]