Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Вересень » 17 » День фізкультурника 2014
10:40
День фізкультурника 2014
З нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту, а також для заохочення здібної молоді до занять спортом, 13 вересня було проведено традиційні змагання на стадіоні “Авангард” м. Кам’янка.
З цієї нагоди, о 9:30 год. відбулося урочисте відкриття.
До учасників заходів з привітаннями звернулися начальник відділу освіти Шамрай О.Г.:
«Шановні колеги! Радий привітати усіх Вас - спортсменів, тренерів, фізкультурників, людей що ведуть здоровий та активний спосіб життя, з професійним святом! Всі ми вже побачили, що наша Батьківщина потребує вольових людей, що здатні на труд та звершення. Саме такими якостями володіють люди, що займаються спортом, адже щодня вони перемагають лінь, біль та труднощі, аби досягти своєї мети. Кожна самодостатня людина розуміє, що фізичне самопочуття та розвиток - запорука руху вперед. І я безмежно радий, що таких людей стає дедалі більше.
Хочу побажати Вам сил, терпіння, аби всі ми разом досягли поставленої мети!
Дякую Вам, за Ваш труд, успіхів та перемог у спортивних змаганнях».
голова райдержадміністрації Плєшкань А.М., депутат районної ради Кивгила І.Г., , ветеран спорту, відмінник народної освіти України Брезінський І.В.
Від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, подяками і грамотами, з нагоди Дня фізичної культури та спорту, були відзначені спортсмени, батьки спортсменів, вчителі фізичного виховання, активісти фізкультурно-спортивного руху та меценати району.
Після вітання були розпочаті спортивні змагання з паркового волейболу, настільного тенісу, футболу, учасниками яких стали вчителі фізичного виховання, тренери Кам’янської ДЮСШ, школярі, молодь, ветерани міста і району.
Переможці та призери, у кожному з видів змагань, були нагородженні цінними призами та грамотами сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Спортивний інвентар отримали переможці змагань від першого заступника голови Черкаської облдержадміністрації Старікової Н.В.
Переглядів: 659 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]