Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Січень » 23 » Запрошуємо взяти участь у конкурсах «Кенгуру» та «Левеня»
12:58
Запрошуємо взяти участь у конкурсах «Кенгуру» та «Левеня»
Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» проводиться в один день 15 березня 2012 рокув усіх регіонах України за однаковими завданнями для кожної вікової групи.
У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі учні 2 – 11 класівзагальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності без попереднього відбору.
Для участі в конкурсі учень повинен зареєструватися у координатора конкурсу в своєму навчальному закладі або в регіонального координатора. Районним координатором у нас в районі є вчитель Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Ходоровська С.І.Координатор заповнює заявку на участь у конкурсі та надсилає її на адресу Центрального оргкомітету разом з копією переказу благочинної пожертви не пізніше
10 лютого 2012 року.Рекомендована благочинна пожертва складає 12 гривеньвід кожного учасника.
Адреса Центрального оргкомітету: вул. Караджича, 29, м. Львів, 79054;
тел.-факс.: (032) 2401700, e-mail: kangaroo@lpml.com.ua; www.kangaroo.com.ua

Всеукраїнський фізичний конкурс «Левеня»проводиться в один день 1 квітня 2012року в усіх регіонах України за однаковими завданнями для кожної вікової групи.
У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі учні 7– 11класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності без попереднього відбору.
Конкурс у загальноосвітніх навчальних закладах проводять координатори конкурсу або вчителі цього закладу. Районним координатором конкурсу є вчитель фізики Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Поштаренко В.М. Для участі в конкурсі учень повинен зареєструватися в координатора конкурсу в своєму навчальному закладі або у районного координатора.
Координатор заповнює заявку на участь у конкурсі та надсилає її на адресу оргкомітету разом з копією переказу благодійного внеску не пізніше 1 березня 2012 року.Рекомендований благодійний внесок складає 11 гривеньвід кожного учасника
Адреса оргкомітету Всеукраїнського фізичного конкурсу “Левеня”: вул. Караджича, 29,
м. Львів, 79054; тел.-факс.: (032) 240-17-02, e-mail: levenia.lviv@gmail.com; http://levenia.com.ua
Запрошуємо до конкурсів усіх, хто бажає поглибити та перевірити свої знання з математики та фізики.
Переглядів: 763 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]