Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 14 » Семінари-практикуми заступників директорів з виховної роботи та вчителів історії у Косарській школі
18:14
Семінари-практикуми заступників директорів з виховної роботи та вчителів історії у Косарській школі

13.02.2013 року в Косарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулися семінари-практикуми заступників директорів з виховної роботи та вчителів історії.
Члени методичного об’єднання вчителів історії та правознавства обговорили особливості роботи з творчо обдарованими дітьми. Методистом районного методичного кабінету Галатою І.П. було проаналізовано результати участі учнів в районних та обласних конкурсах. Досвідом роботи з такими дітьми поділилися Шевченко О.Г. (Михайлівська ЗОШ), Волошин О.П. (Жаботинська ЗОШ), Левенець І.В. (Кам’янська ЗОШ № 2).
Поліщук М.В., керівник методичного об’єднання, зупинилася на статті Степанової Н.М. «Від нових стандартів до нових програм: вивчення історії у полікультурному контексті».
Цікаві та високоефективні уроки з історії України були проведені вчителями даної школи: п’ятикласники відчули себе маленькими козачатами, які здолали «дев’ять порогів» у формі різноманітних завдань під час узагальнення теми «Козацька Україна» (учитель Глагола О.М.), а десятикласники, вивчаючи тему «Розвиток мистецтва. Релігійне життя України 1917-1921 рр.» поринули у вир літературного та театрально-хорового мистецтва періоду державотворення та громадянської війни (учитель Лосєва О.М.). В обговоренні уроків поряд із досвідченими вчителями взяли участь і молоді спеціалісти.
Заступники директорів з виховної роботи брали участь у семінарі на тему: «Форми і методи національно – патріотичного виховання». Активну участь в роботі семінару взяли завучі Панитенко В.М. (Кам’янська ЗОШ №2), Клименко Ж.Ю. (Кам’янська ЗОШ №1), Парій Н.В. (Вербівська ЗОШ), Пухир В.М. (Телепинська ЗОШ).
Завуч Косарської ЗОШ Дзима Л.Л. разом з учнями підготувала виховний захід присвячений річниці Корсунь-Шевченківської битви на тему «Пам’ять і шана…». Учасники семінару високо оцінили виступи учнів та відзначили системність у роботі закладу щодо організації патріотичного виховання учнівської молоді.
Переглядів: 655 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]