Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Січень » 27 » Шкільні бібліотекарі опановують метод проектів
12:41
Шкільні бібліотекарі опановують метод проектів
25 січня на базі Райгородської загальноосвітньої школи відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів з проблеми "Проектні технології у формуванні інформаційної культури учнів". До уваги присутніх було проведено бібліотечний урок з використанням проектної технології для учнів 9-11 класів "Чи має книга майбутнє?" Бібліотекар Клименко Н.С. розповіла про мету і способи проведення учнівського дослідження, ознайомила з планом реалізації проекту та терміном його виконання. Учні розповідали про історію виникнення книги, роль книги під час Великої Вітчизняної війни, про найбільші бібліотеки світу та видатних бібліотекарів , про сучасні електронні книги.
Учнями було проведено опитування серед однолітків про роль книги у їх житті та про перспективи книги у наш час. Результати опитування вони представили у вигляді діаграм.
На семінарі розглядалося питання ведення документації щодо замовлення та обліку підручників. Методист РМК Олексенко Н.Р. наголосила присутнім про необхідність неухильно дотримуватися вимог Інструкції про порядок доставки, комплектування та облік навчальної літератури та необхідність проведення щорічної інвентаризаціїї наявного фонду підручників.
Переглядів: 691 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]