Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 2 » Про офіційне закриття Року англійської мови в Україні
15:34
Про офіційне закриття Року англійської мови в Україні
Повідомляємо, що відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 22.11.2016 № 1/9-614, що спільно з Британською Радою в Україні та громадською ініціативою «Go Global» у рамках заходів, присвячених Року англійської мови в Україні, з 12-18 грудня планується проведення всеукраїнського «Тижня англійської мови» та заходу присвяченого офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямованого на популяризацію вивчення англійської мови.
Пропонуємо в рамках «Тижня англійської мови» 14 грудня оголосити Днем англійської мови у загальноосвітніх навчальних закладах України, провести відкриті уроки, організувати дискусійні клуби або підготувати театральні постановки, присвячені пам’яті видатного поета та драматурга Вільяма Шекспіра. Британська Рада в Україні надає методичні матеріали для:
-         учнів від 9 до 11 років   матеріали з файлу «Teaching-kids-shakespeare-extension-activities»;
-       учнів від 12 до 17 років матеріали з файлу «Shakespeare lesson plan». 
    Орієнтовний план уроку передбачає також роботу учнів з робочими листками «Shakespearestudent worksheet»  та  «Shakespeare reading texts». З усіма навчальними та методичними матеріалами, наданими Британською Радою в Україні, можна ознайомитися тут.
 
Переглядів: 415 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]