Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 21

21 грудня в дошкільному  навчальному  закладі №4 «Сонечко» ім.С.Русової Кам’янської міської ради було проведено методичне об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів та вчителів початкових класів по проблемі наступності. Мета засідання - об'єднати зусилля педагогів для підвищення рівня організації дидактичних ігор з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.

Вчитися граючи! Ця ідея захоплювала багатьох педагогів і вихователів. Для навчання через гру і створені дидактичні ігри. Відкриті перегляди «Гра як інструментарій психологічної підготовки дитини до школи» (практичний психолог Кам’янецька І.В.), «Цікава граматика» (вихователь Могилка Т.І.), «Зима-чарівниця (диференціація звуків «з» - «с») (логопед Василенко Н.В.) показали присутнім, як через гру можна навчити і розвинути дитину. Керівник м/о логопедів Римар Л.Я. а ... Читати далі »

Переглядів: 378 | Додав: admin | Дата: 21.12.2016 | Коментарі (0)

Рішенням Черкаської обласної ради від 07.10.2016 № 9-2/VII було затверджено обласну цільову програму «Інноваційні школи Черкащини» на період до 2020 року.

Метою Програми є створення умов (організаційних, науково-методичних, кадрових, матеріально-технічних) для перспективного розвитку інноваційних шкіл Черкаської області, оптимізації процесу впровадження інновацій в освітній процес з урахуванням сучасних світових тенденцій, підвищення ефективності та якості регіональної системи освіти.

До організаційного комітету конкурсного відбору надійшло 49 матеріалів з усіх регіонів об ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: admin | Дата: 21.12.2016 | Коментарі (0)