Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 23 » Найкраще домашнє завдання на літо
14:40
Найкраще домашнє завдання на літо
Літо - пора відпусток. А яка ж відпустка без завдання на літо?
Італійський учитель Чезаре Ката дав своїм учням домашнє завдання на літо, давайте і ми долучимось до його виконання!

Гуляйте вранці берегом моря у повній самоті – дивіться на відблиски сонця на воді й думайте про те, що робить вас щасливим.
Читайте! Багато! Скільки зможете. Та не тому, що ви зобов’язані це робити. Читайте тому, що літо надихає на мрії та пригоди, а читання – це як злет. Читайте, бо це найкраща форма спротиву (за порадами, що краще читати, приходьте до мене).
Уникайте всього, що приносить вам негатив та відчуття порожнечі (речей, ситуацій та людей). Шукайте натхнення і друзів, які вас збагачують, які розуміють вас і цінують такими, які ви є.
Танцюйте й не соромтеся нічого. Будь-де: хоч на танцполі, хоч у власній кімнаті на самоті. Літо – це танок, і нерозумно не взяти в цьому участі.
Хоча б раз зустріньте схід сонця. Стійте мовчки і глибоко дихайте. Закрийте очі та відчуйте вдячність.
Багато займайтеся спортом.
Якщо зустрінете того, хто вам дуже сподобається, скажіть про це йому чи їй так красиво й переконливо, як тільки зможете. Не бійтеся, що вас не зрозуміють.
Будьте такими ж щасливими, як сонячне світло, і такими ж вільними й невгамовними, як море. Будь ласка, не сваріться. Будьте ввічливими та добрими.
Дивіться гарні фільми із глибокими емоційними діалогами, якщо можете, англійською, аби водночас покращити свою англійську й розвивати свою здатність відчувати та мріяти.
Літо – це магія. У мінливому сонячному світлі ранку і гарячими літніми вечорами мрійте про те, яким має бути життя. Зробіть усе, що від вас залежить, щоби ніколи не здаватися на шляху до мрії.
Будьте щасливими!
Переглядів: 592 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]