Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 3 » МІКСІКЕ – освітнє онлайнове середовище
14:29
МІКСІКЕ – освітнє онлайнове середовище
Середовище Міксіке створено у 1994 році в Естонії і успішно використовується у навчальних закладах країни вже понад 20 років. Крім Естонії у середовищі Міксіке тривалий час працюють вчителі, учні та їх батьки в Латвії, Литві, Словенії. Також освітнє онлайн середовище Міксіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи, між учнями різних шкіл області або країни, а також між школами різних країн Європи.
Співпраця Міксіке з Україною за підтримки Arengukoostöö Programm (Estonian Development Cooperation)Міністерства закордонних справ Естонії започаткована в Україні з 2011 року.
Успішний досвід реалізації проекту знайшов підтримку у Міністерстві освіти і науки України. Це дало можливість керівникам проекту Міхкелю та Мілі Пільв ініціювати його продовження та поширення на більшість областей України.
У наступному навчальному році проект значно розширює роботу за наступними напрямами:
- мультипредменті заходи спрямовані на розвиток творчих здібностей учнів (наприклад, використання он-лайнових інструментів у вивченні мов, практикоорієнтоване вивчення природничих предметів з використанням мобільних пристроїв тощо);
- розвиток міжрегіонального та міжнародного партнерства на рівні навчальних закладів, підтримка регіональних ініціатив;
- розвиток усного математичного рахунку;
- сприяння професійному розвитку педагогів країни, зокрема у використанні сучасних цифрових технологій у навчально-виховному процесі.
Усі заходи в рамках проекту «Міксіке в Україні» для навчальних закладів України безкоштовні.
Запрошуємо навчальні заклади долучитись до проекту! Для участі в проекті достатньо зареєструватися на сайті. Всі інструктивні матеріали та контакти координаторів знаходяться на головній сторінці сайту
Переглядів: 518 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]