Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 28
Всеукраїнський каталог педагогічних матеріалів "Відкритий урок: розробки, технології, досвід" пропонує вчителям опублікувати на своїх сторінках власні матеріали та отримати відповідний сертифікат про публікацію, що може бути використаний під час атестації.

Сертифікати на публікацію матеріалів у каталозі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід», що отримуються вчителями в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «Урок», надсилаються протягом п’яти робочих днів.

У кожному сертифікаті міститься коротка анотація на матеріал та інформація про публікацію матеріалу у каталозі, а також дані автора чи авторів.

Усі сертифікати надсилаються звичайною поштою протягом п’яти днів із дня отримання матеріалу, заяви та передплатної ... Читати далі »
Переглядів: 519 | Додав: kamrmk | Дата: 28.10.2016 | Коментарі (0)

Влітку по всій Україні пройдуть пришкільні англомовні табори, де діти перебуватимуть в багатокультурному середовищі, навчатимуться спілкуватися без бар'єрів, критично мислити та бути толерантними до інших.

Ми шукаємо школи, які готові долучитись до проекту і запросити до себе іноземного волонтера, взяти участь у розробці унікальних міждисциплінарних програм, спрямованих на всебічний розвиток школярів, а також забезпечити для волонтера host family.
Не проґавте шанс долучитись до освітніх змін в Україні!
Станьте школою GoCamp та подаруйте своїм учням канікули, які змінять їхнє життя!
Реєстрація для шкіл тут
Переглядів: 343 | Додав: kamrmk | Дата: 28.10.2016 | Коментарі (0)