Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 11 » Готуємось до роботи у літніх мовних таборах
10:00
Готуємось до роботи у літніх мовних таборах
7 квітня відбувся майстер-клас вчителів іноземної мови Камянської ЗОШ №1 Галати Л.В., Волошин В.А. та Вариводи О.В. «З досвіду роботи літніх мовних таборів». У роботі взяли участь учителі англійської мови загальноосвітніх закладів району та особи, відповідальні за організацію оздоровлення.
Захід відкрила методист РМК Олексенко Н.Р., яка наголосила, що якісне навчання дітей іноземним мовам, в контексті європейської інтеграції України та наближення до європейських стандартів, є пріоритетом у освіті. Одним із таких не стандартних підходів є створення літніх таборів з іноземних мов.
Літні табори з іноземних мов покликані спонукати школярів практично застосовувати знання з мов, отриманих протягом навчального року. У таборах діти матимуть можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності (спортивних змаганнях, театральних виставах тощо). При цьому знання дитини не будуть оцінювати як у школі, і дитина буде сприймати навчання як гру.
У роботі майстер-класу не було пасивних і байдужих. Людмила Володимирівна та Вікторія Анатоліївна щедро ділилися своїм досвідом у організації роботи табору. Вони залучили присутніх до проведення дидактичних ігор, розучування пісень і танців англомовних країн. А Оксана Володимирівна представила колегам поробки, плакати, листівки, які виготовляли діти у таборі.
За спільною думкою присутніх завдання мовного табору – зацікавити дітей іноземними мовами, а не перетворити його роботу на продовження навчання.
На допомогу учителям, що будуть вперше працювати у мовному таборі, організатори майстер-класу дали згоду на використання своїх матеріалів, які будуть розміщені на блозі учителів іноземної мови.
Переглядів: 530 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]