Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 16 » Аспекти діяльності методичної служби району
15:02
Аспекти діяльності методичної служби району
16. 06.2016 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи №1 відбулось засідання круглого столу на тему «Аспекти діяльності методичної служби району».
Підсумки роботи методичних служб району за 2015-2016 навчальний рік підвела завідуюча РМК Воронова О.В.
Олефіренко Н.М., керівник м/о вчителів інформатики, проаналізувала роботу блогів методичних об’єднань.
Під час круглого столу учасники семінару обмінялися враженнями і думками, змогли отримати відповіді на питання, які виникли у ході семінару.
Голови методичних об’єднань висловили свої пропозиції у вирішенні питання поширення перспективного педагогічного досвіду та підвищення якості матеріалів, поданих на виставку педагогічних технологій.
Олексенко Н.Р., методист РМК ознайомила присутніх із результатами анкетування, проведеного серед учителів району, щодо планування методичної роботи у 2016-2017 навчальному році.
На думку педагогів району, найбільше новин методичного спрямування вони отримують від районного МО ( 39%), шкільних МО (32%) та шляхом самоосвіти (22%). Респонденти відмітили, що найбільш ефективними формами методичної роботи є майстер-класи (38%), семінари-практикуми (30%). Значна кількість педагогів виявили бажання об’єднатися у творчі групи і працювати над актуальними темами колективно.
Методисти РМК щиро вдячні небайдужим учителям (а їх аж 179!), які допомогли у плануванні нашої спільної діяльності.
Переглядів: 536 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]