Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 04
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти буде проводитися:
02 квітня 2016 року – з української мови і літератури;
9 квітня 2016 року – з англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, німецької мови, російської мови, фізики, французької мови, хімії.
Реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, здійснюватиметься з 05 до 30 січня 2016 року на сайті http//: kievtest.org.ua

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 14.09.2015 № 923 «Деякі питання проведення в 2016 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» (із змінами) зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти (ЗНО), в 2016 році проводитиметься з 05 травня до 10 ... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: kamrmk | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

«Портфоліо вчителя як засіб представлення власної педагогічної ідеї» , таку назву мав майстер-клас вчителя інформатики Кам’янської ЗОШ №1 Олефіренко Н.М., який відбувся 4 листопада. Вчитель-майстер розповіла про мету створення, види; етапи роботи над портфоліо. Наталія Михайлівна показала власне портфоліо, створене за допомогою програми MS Power Point. Проте світ не стоїть на місці і учителю надаються широкі можливості розповісти про себе більш широкому загалу за допомогою сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, а саме – сайтів та блогів.
Усім, кому цікаво познайомитись з методикою роботи над створенням і веденням електронних портфоліо, радимо відвідати персональний блог учителя Олефіренко Н.М. «ІнфоХмара»
... Читати далі »
Переглядів: 626 | Додав: kamrmk | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)