Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 17
До Міністерства освіти і науки України надходять звернення від батьків учнів та педагогів щодо того, що окремі керівники навчальних закладів та працівники місцевих органів управління освітою спонукають до збору коштів з батьків на придбання підручників, зокрема для учнів 4-х та 7-х класів, на 2015-2016 навчальний рік.
Після завершення Конкурсу матеріали та результати конкурсного відбору будуть предметом розгляду на червневій колегії Міністерства освіти і науки України. На підставі рішення колегії будуть видані відповідні накази МОН України про надання підручникам грифа "Рекомендовано Міністерством освіти і науки України" та про затвердження переліку підручників, що можуть друкуватися за кошти державного бюджету.
Вартість підручників залежатиме, першою чергою, від вартості паперу, поліграфічних послуг, а також їхніх накладів, які будуть уточнені після підведення результатів конкурсного відбору навчальними закладами оригінал-макетів підручників для учнів 4-х та 7-х класів з ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Додав: kamrmk | Дата: 17.05.2015 | Коментарі (0)