Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 29
1 березня 2013 року ознаменувало не лише прихід календарної весни, а й відкриття IV етапу ІІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології.
У святково прикрашеному конференц–залі Донецького ботанічного саду Національної Академії наук України зібрались учнівські команди з усіх областей України, міст Києва та Севастополя, їх педагоги-наставники, поважне журі.
2 березня учасники олімпіади поринули у атмосферу інтелектуальних змагань. Перший етап – робота з тестовими завданнями, викладеними на традиційних паперових носіях та у відеофільмах. 79 школярів намагались запропонувати своє бачення проблеми добування газу, проаналізувати переваги та недоліки стосовно екологічної сторони промислового проекту. Св ... Читати далі »
Переглядів: 719 | Додав: kamrmk | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

23 березня 2013 року в м. Ужгород стартувала ХL Всеукраїнська учнівська олімпіада з географії. Двадцять сім команд з усіх куточків України, представлених переможцями обласних турів виборювали на державному рівні звання сильніших. Урочисте відкриття змагань відбулося в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості.
«Символічно, що саме сьогодні, коли весь світ за ініціативи Всесвітнього фонду захисту природи проведе Годину Землі, в найзахіднішому куточку нашої держави зібралися юні географи, щоб визначити переможців учнівської олімпіади. А досвід та знання, здобуті на таких форумах, допомагатимуть вам на життєвих стежинах», – вітала учасників директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації Маріанна Кляп.
Головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України, заступник го ... Читати далі »
Переглядів: 727 | Додав: kamrmk | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)