Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 17 » Зустріч новопризначених директорів шкіл із заступником Міністра освіти і науки.
15:00
Зустріч новопризначених директорів шкіл із заступником Міністра освіти і науки.
16 серпня 2013 року в славетній Авторській Олександра Антоновича Захаренка в Сахнівській школі Черкаської області зібралися «на посвяту» новопризначені директори п’яти областей України. Від нашого району на «посвяті» були Іван Васильович Махно (Лузанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Ольга Володимирівна Дмитренко (Райгородська ЗОШ І-ІІІ ступенів).
Після ознайомлення зі школою, в якій 35 років працював директором найвідоміший освітянин України кінця ХХ століття Олександр Антонович Захаренко, його молоді колеги самі зайшли в клас і побували в ролі учнів.
Урок для них провів заступник Міністра освіти і науки Борис Михайлович Жебровський. Спочатку Борис Жебровський розповів, що пов’язує його з Сахнівською школою.
Після цього заступник Міністра Борис Михайлович Жебровський перейшов до «опитування» новачків. Коло питань сягало від знання найвідоміших педагогічних систем світу до розпорядку дня директора школи. Були й зовсім несподівані: «Про що ви мрієте?», «Чого найбільше боїтеся?». Якщо узагальнити, то виявляється, мріють директори бути щасливими, а найбільше бояться байдужості.
Заступник Міністра освіти і науки Борис Михайлович Жебровський, директор департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Галина Миколаївна Гаврилюк, голова Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації Сергій Гудименко разом з усіма директорами шкіл поклали квіти на могилі Олександра Антоновича Захаренка і вклонилися його світлій пам’яті.
Переглядів: 613 | Додав: rimar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]