Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Червень » 20 » Зліт табірних загонів "Літо 2019"
09:27
Зліт табірних загонів "Літо 2019"

 18 червня на базі колишнього табору «Зміна» с. Грушківки  пройшов зліт літніх оздоровчих таборів закладів загальної середньої освіти району. Ініціатива такої зустрічі належала начальнику відділу освіти, молоді та спорту  Кам’янської райдержадміністрації Івану Глаголі. Ідею підтримали районна рада та районна державна адміністрація.
До організації свята долучилися методисти районного методичного кабінету, учителі Грушківської загальноосвітньої школи Надія Субочева, Косарської школи Тетяна Скічко, Телепинської школи Вадим Борисенко. Особлива подяка працівникам рятувальної служби та медичній сестрі підліткового кабінету , які забезпечили безпеку дітей. 
Учасників зльоту, а це близько 100 осіб, супроводжувала весела музика. Про це подбав Микола Борис.
Організатори потурбувалися, щоб свято для хлопців та дівчат пройшло змістовно і цікаво – на них чекав захопливий квест. 
На одному з етапів учасникам необхідно було розгадати загадки про природу, дати відповідь на питання про історію рідного краю.  Методист РМК Ірина Галата відзначила добу обізнаність учнів Лузанівської та Вербівської шкіл. Саме їх табори були нагороджений грамотою відділу освіти у номінації «Найрозумніші» та «Найорганізованіші».
Спритність і наполегливість на спортивному етапі квесту вдалося продемонструвати командам Лебедівської та Райгородської шкіл. Вони дістали грамоти у номінаціях «Найспортивніші» та «Найспритніші».
Доторкнутися до історії свого народу таборяни змогли на етапі «Народні розваги». Гравцям довелося носити відра води на коромислі, перетягувати  величезні торби, долати маршрут на «лижах» парами. За свою наполегливість були відзначені команди Грушківської школи у номінації «Найдружніші» та Жаботинської школи у номінації «Найактивніші». 
Виявити неабияку спритність і увагу дітлахи змогли  на руханці, яку запропонувала Тетяна Скічко, вчитель Косарської школи. 
Свої співочі таланти на лісовій сцені проявили усі вісім команд. Особливо сподобалися виступи грушківчан та косарчан. Веселим співом вони запросили однолітків у подорож країною «Канікули».
На завершення свята усі таборяни взяли участь у флешмобі «З Україною в серці». 

   

Переглядів: 530 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]