Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 13 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ПРОЕКТІВ «ВРЯТУВАТИ ВІД ЗАБУТТЯ»
15:49
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ПРОЕКТІВ «ВРЯТУВАТИ ВІД ЗАБУТТЯ»

Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті у співпраці з із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя, Інститутом історії України НАН України, Кабінетом Міністрів України, Спілкою письменників України організовує проведення щорічного (дев’ятого) Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів «Врятувати від забуття».
Метою конкурсу є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.
У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні, так і групові проекти.
Участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.
До участі у конкурсі приймаються мультимедійні проекти – аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі «avi». Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин. Авторський текст виконується українською мовою. На початку відеороботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів. До роботи слід долучити окремим файлом у форматі «doc» анкету. Подані на конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.
При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.
Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня 2017 року. Протягом грудня 2017 року – січня 2018 року журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначить переможців. Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня 2018 року.
Питання і уточнення щодо умов конкурсу можна надсилати за адресою: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net

 

Переглядів: 692 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]