Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 15 » Використання візуальних джерел та краєзнавчого матеріалу на уроках історії
17:21
Використання візуальних джерел та краєзнавчого матеріалу на уроках історії
14 листопада на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 відбувся районний семінар - практикум учителів історії, який розпочався екскурсією музеєм «Історії рідного краю та бойової слави».
На високому рівні, змістовні уроки з історії України провели вчителі: Поліщук М.В. в 10 класі на тему: «Проголошення автономії України» та Рибалка М.Д. у 8 класі на тему: «Морські походи козаків. Гетьман П. Конашевич-Сагайдачний. Участь українського козацтва у Хотинській війні». Колеги дали високу оцінку діяльності вчителів.
Головною проблемою, яку піднімали вчителі було: «Використання візуальних джерел та краєзнавчого матеріалу на уроках історії», у обговоренні якої активну участь взяли Погорілий Ю.А. (Тимошівська ЗОШ), Рибалка М.Д. (Кам’янська ЗОШ №1), Ульянич М.М. (Лебедівська ЗОШ), Коваленко І.М. (Райгородська ЗОШ).
Крижановська Л.В. (Ребедайлівська ЗОШ) презентувала роботу: «Тести для поточного та тематичного контролю знань по історії України. 10 клас» зупинившись на проблемах, які виникали під час підготовки.
Поліщук М.В., керівник гуртка «Краєзнавець», презентувала методичний посібник: «Музейна справа – важлива складова військово – патріотичного виховання в школі».
Цікавим було відеозвернення методиста обласного інституту післядипломної освіти Степанової Н.М., яке викликало жваве обговорення вчителями.
«Проблеми шкільної неуспішності», актуальне питання підняте начальником відділу освіти Шамраєм О.Г.
Переглядів: 930 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]