Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 26 » Відбувся семінар директорів навчальних закладів району
16:30
Відбувся семінар директорів навчальних закладів району

26 лютого 2020 року на базі КЗ «Косарський ліцей Кам’янської районної ради» відбувся семінар директорів навчальних закладів району на тему «Готовність керівника закладу загальної середньої освіти до роботи в умовах Нової української школи».  Мета семінару: розкрити основні аспекти роботи директора щодо управління закладом в умовах впровадження Концепції «Нова українська школа»; ознайомити з шляхами втілення основних ідей НУШ на практиці; презентувати досвід облаштування у закладі освіти нового освітнього простору; сприяти підвищенню рівня управлінської майстерності керівників ЗЗСО в парадигмі НУШ.

Семінар розпочався з вітання учасників семінару (Лосєва О.М., заступник з виховної роботи) та «Ранкової зустрічі», яку підготувала і провелавчитель початкових класів Скічко Т.О.

Легенька Н.А., директор Косарського  ліцею ознайомила присутніх з системою роботи закладу по підготовці творчо обдарованих учнів.

Вчителі Перепелиця Л.В. і Волощенко С.В. підготували з учнями виховний захід «Колодія величаймо, весну зустрічаймо!»

В роботі семінару взяли участь голова райдержадміністрації Б.М. Солошенко, голова районної ради С.О.Сундуков, начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури І.І. Глагола.

        

Переглядів: 499 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]