Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 18 » Відбулося засідання школи молодого вчителя
08:19
Відбулося засідання школи молодого вчителя
17 квітня на базі Кам’янської школи №1 відбулося засідання Школи молодих учителів математики та інформатики. Дев’ять слухачів школи – молоді педагоги з Баландинської, Жаботинської, Лузанівської, Райгородської, Ревівської, Ребедайлівської та Телепинської загальноосвітніх шкіл, були присутні на майстер-класах, які давали досвідчені колеги міської школи Олефіренко Н.М. та Ходоровська С.І.
Наталія Михайлівна провела урок інформатики в 11-Б класі з теми «Засоби автоматизованої розробки Веб-сайтів», на якому продемонструвала присутнім сучасні методи проведення уроку: інтерактивне тестування, «Мозковий штурм». Вчитель приділяла велику увагу мотиваційним аспектам уроку, зміст матеріалу був пов’язаний із життям, мав профорієнтаційну спрямованість.
Урок алгебри у 9-Б класі з теми «Нескінченна геометрична прогресія», проведений Ходоровською С.І. був інформаційно насичений історичним матеріалом, завданнями на розвиток логічного мислення. До повторення пройденого матеріалу у формі ділової гри «Знайди пару» були залучені і присутні молоді учителі. Вчитель постійно звертав увагу на психологічний клімат у класі.
Підсумком зустрічі молодих колег стало тренінгові заняття з шкільним психологом Шаблій О.М., яка допомогла у розв’язанні типових конфліктних ситуацій, що трапляються на уроках.
Переглядів: 919 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]