Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 29 » Відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-логопедів
14:48
Відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-логопедів
26 лютого 2016 року в приміщенні початкової ланки Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 1 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-логопедів району на тему «Теорія і практика діагностичної та корекційної діяльності вчителя логопеда» (ознайомлення із сучасними досягненнями корекційної педагогіки та психології, особливостями роботи з дітьми, які мають порушення мовлення).
Засідання розпочала керівник методичного об’єднання Римар Л.Я.. Підкресливши особливу актуальність питання, вона ознайомила присутніх із планом роботи засідання. У роботі засідання взяла участь завідуюча районної психолого-медико-педагогічної консультації Дорошко Л.П..Вона наголосила на тому, що основними завданнями вчителів-логопедів є своєчасна кваліфікована діагностика стану розвитку дитини, спрямована на раннє виявлення мовленнєвих порушень у дітей і надання їм своєчасної професійної допомоги.
Також вчителями-логопедами опрацьовано ряд інструктивно-методичних та нормативно-правових документів з питань корекційної освіти; ознайомлено з новинками педагогічної, методичної та корекційної літератури.
З метою обміну досвіду щодо планування сучасних форм корекційної роботи вчителі-логопеди організували педагогічний колаж «Я так роблю…».
Переглядів: 433 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]