Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Лютий » 22 » Відбулась чергова районна конференція Ліги старшокласників
23:05
Відбулась чергова районна конференція Ліги старшокласників
24 лютого 2012 року в приміщенні Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 відбулась чергова районна конференція Ліги старшокласників. У роботі конференції взяли участь Н.К.Кіян, в.о. спеціаліста з охорони дитинства, представники шкільних осередків Ліги старшокласників, заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори шкіл району та представники батьківської громадськості.
Програмою конференції було передбачено проведення пленарного засідання, яке відкрила Н.К.Кіян. Вона виступила з інформацією про роботу Ліги старшокласників у 2011 році та нагородила переможців Інтернет-проекту «Ми-патріоти Черкащини».
А.О.Надворна, методист, координатор по роботі з дитячими організаціями шкіл району, наголосила присутнім про основні напрями роботи районної Ліги старшокласників та повідомила про змінами у підпроекті «Мій ідеал громадянина-патріота»
Президент районної Ліги старшокласників Чижик Катя поінформувала присутніх про успіхи та проблеми у роботі Ліги за 2011 рік та окреслила перспективи на 2012 рік. Президенти Вербівської, Михайлівської Кам’янської №2 загагальноосвітніх шкіл (Моцар В., Виноградова І., Могилка Є.) поділились своїми враженнями від переглянутих робіт та вказали на недоліки в роботі шкільних осередків.
У своїх виступах учасники конференції підкреслювали важливість і актуальність проведення таких заходів.
Переглядів: 635 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]