Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 4 » Таланти багатодітної родини
15:40
Таланти багатодітної родини
Сім’я, родина, дитина, рідний край – для кожної людини ці поняття не просто слова, а те найважливіше та найдорожче, що цінують у житті.
Тому, вже стало доброю традицією в нашому районі сектором у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом освіти районної державної адміністрації та районною організацією союзу жінок-трудівниць „За майбутнє дітей України” проводити районний етап обласного фестивалю-конкурсу „Таланти багатодітної родини”, який відбувся 28 лютого 2014 року в приміщенні Кам’янської музичної школи.
Це відкритий мистецький захід, який цього року присвячений 200- річчю від дня народження Т.Г. Шевченка та проводиться з метою підтримки обдарованих дітей, відродження та популяризації культурних та моральних цінностей сім’ї, відродження та збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини.
Конкурс „Таланти багатодітної родини” об’єднав обдарованих дітей Кам’янського району. Діти – це, поза сумнівом, щастя. А коли їх багато та ще й талановитих, то це щастя, помножене на їх кількість. Сьогодні в районі проживає 226 багатодітних сімей, кожна з яких може пишатися своїм корінням та дитячою обдарованістю. Незважаючи на складні умови сьогодення, труднощі у освітній галузі, у житті батьків і їх дітей, у педагогів залишається місце для творчості, а у дітей - віра в успіх та бажання розвиватися.
Учасниками фестивалю-конкурсу „Таланти багатодітної родини” були 69 талановитих та обдарованих дітей із багатодітних сімей Кам’янського району віком від 9 до 16 років. Діти мали можливість продемонструвати свої творчі здобутки в різних номінаціях:
- „вокальне мистецтво”;
- „хореографія”;
- „музичне виконання”;
- „образотворче мистецтво”;
- „художнє та авторське виконання”;
- „патріотична пісня”;
- „декоративно-прикладне мистецтво”.
Оцінювали творчість учасників фестивалю-конкурсу „Таланти багатодітної родини” журі в складі працівників відділу освіти райдержадміністрації, будинку творчості дітей та юнацтва, станції юних техніків, музичної школи, районної організації союзу жінок-трудівниць „За майбутнє дітей України”.
Прослухавши виступи вокалістів, читців віршів, переглянувши виконання танцювальних номерів, гру на музичних інструментах та виставку творчих робіт учасників фестивалю-конкурсу, журі визначило наступних переможців у номінаціях:
„вокальне мистецтво” – І місце зайняла Засядько Вікторія (Михайлівська ЗОШ), ІІ місце - Мошківська Леся (Кам’янський еколого-економічний ліцей), ІІІ місце розділили – Лелека Даніела (Кам’янська ЗОШ № 1) та Шарафанова Катерина (Тимошівська ЗОШ);
„патріотична пісня” - – І місце зайняла Глущенко Аліна (Тимошівська ЗОШ), ІІ місце – ансамбль „Барви” у складі братів Коваленків Вадима, Максима та Олександра (Косарська ЗОШ);
„хореографія” - І місце учасникам не призначено, ІІ місце розділили танцювальний колектив „Веселка” (Михайлівська ЗОШ) та танцювальний колектив „Чарівна магнолія” (Михайлівська загальноосвітня школа –інтернат);
„музичне виконання” - І місце зайняв ансамбль братів П’явки Назарія та Богдана (Кам’янська ЗОШ № 1); ІІ місце – Горбенко Поліна (Телепинська ЗОШ), ІІІ місце зайняв Кравець Владислав (Кам’янська ЗОШ № 1),
„образотворче мистецтво” - І місце не присуджено, ІІ місце зайняв Нерубай Сергій (Кам’янська ЗОШ № 2), ІІІ – Щербуха Олена (Жаботинська ЗОШ);
„художнє та авторське виконання” - І місце зайняла Логачова Валентина (Михайлівська загальноосвітня школа –інтернат), ІІ місце – Темна Альона (Кам’янська ЗОШ № 1);
„декоративно-прикладне мистецтво” - І місце розділили Бондаренко Альона (Вербівська ЗОШ), Таран Дарина (Кам’янська ЗОШ № 3) та Гніденко Людмила (Баландинська ЗОШ), ІІ місце зайняла Христенко Катерина (Михайлівська загальноосвітня школа –інтернат), ІІІ місце – Пазенко Аліна (Михайлівська ЗОШ).
Переможцям та призерам фестивалю-конкурсу „Таланти багатодітної родини” вручені грамоти відділу освіти, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту і подарунки від районної організації союзу жінок-трудівниць „За майбутнє дітей України”. Всім учасникам вручені подяки лауреатів та солодощі від районної державної адміністрації та районної ради.

Переглядів: 637 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]